Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει έρθει... διαβασμένος ο Τιλί
| 2017-10-08 08:14:00

Έχει έρθει... διαβασμένος ο Τιλί

Sportdog Team
Έχει έρθει... διαβασμένος ο Τιλί

Ο Γάλλος φόργουορντ σε δηλώσεις του σημείωσε πως θα ήθελε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όμως υπόσχεται πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη στο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τιλί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19:30) στην εφημερίδα «Real News»:

«Εννοείται πως θα ήθελα τον κόσμο δίπλα μας. Γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, το πάθος που ξεχειλίζει, την ενέργεια που προσθέτει στην ομάδα. Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις με τον Παναθηναϊκό και πόσο σημαντικό για τους οπαδούς μας είναι να τον νικήσουμε.

Να είναι βέβαιοι πως θα κάνουμε τα πάντα γι΄ αυτό. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε και πιστεύω πως θα κάνουμε καλό παιχνίδι. Τέτοιοι αγώνες κρίνονται συχνά στη λεπτομέρεια, από ένα σουτ, ένα ριμπάουντ ή ένα λάθος. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και νιώθω χαρούμενος, ενθουσιασμένος καλύετρα, που έγινα μέλος του. Δεν μοπυ αρέσουν τα μεγάλα λόγια, όμως αισθάνομαι ότι ανήκω σε ομάδα που κάθε της επιδίωξη μπορεί να γίνει πράξη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags