Facebook Pixel Ζήτησε συγγνώμη από τον Σφαιρόπουλο ο Παπανικολάου
Μπάσκετ
| 2017-10-10 17:46:00

Η πρώτη αντίδραση Παπανικολάου – Τι έγινε στην προπόνηση και τι είπε ο Σφαιρόπουλος στους παίκτες

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση Παπανικολάου – Τι έγινε στην προπόνηση και τι είπε ο Σφαιρόπουλος στους παίκτες

Οι εξελίξεις μετά το επεισόδιο με «Παπ» στο ντέρμπι του ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο άδειο ΣΕΦ την περασμένη Κυριακή, ωστόσο περισσότερο κι από την ίδια την ήττα, τον κόσμο της ομάδας ξένισε το επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής άσος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για μια απόφαση του διαιτητή, δεν σταμάτησε παρά την παραίνεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τον ανάγκασε να τον στείλει στα αποδυτήρια πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Ωστόσο, τα πνεύματα δεν ξέφυγαν, αλλά αντιθέτως εκτονώθηκαν μετά το παιχνίδι. Αρχικά, οι δυο άνδρες είχαν κατ’ ιδίαν συνομιλία, στην οποία ο Παπανικολάου ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του για το περιστατικό, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας έπραξε το ίδιο απολογούμενος ενώπιον των συμπαικτών του στην προπόνηση.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που εξήγησε στους παίκτες για ακόμα μια φορά την φιλοσοφία του σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις, τονίζοντάς τους ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην ασχολούνται με αυτές.

«Χάνετε ριμπάουντ, προσωπικές μονομαχίες, κάνετε λάθη. Αυτή είναι η δική σας δουλειά και αυτά πρέπει να σας απασχολούν. Να κερδίζετε όλες αυτές τις φάσεις κι όχι να ασχολείστε με τους διαιτητές και να ψάχνετε για δικαιολογίες. Οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές δεν είναι δική σας δουλειά και σας το έχω ξαναπεί», φέρεται να διεμήνυσε -μεταξύ άλλων- ο Έλληνας τεχνικός.

Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν από αμφότερες τις πλευρές, τόσο του Παπανικολάου όσο και του Σφαιρόπουλου. Ο παίκτης λογικά θα τιμωρηθεί με πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, όμως ό, τι συμβεί θα παραμείνει μέσα στην ομάδα και δεν πρόκειται να υπάρξουν ανακοινώσεις και τα σχετικά.

Το ζήτημα ήταν λεπτό, όμως φαίνεται ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές το χειρίστηκαν με ηρεμία και ωριμότητα, προκειμένου να μη ζημιώσουν την ομάδα, η οποία μόλις ξεκίνησε ακόμα μια απαιτητική σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags