Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαία δήλωση Βασιλειάδη για ΠΑΟΚ!
| 2017-10-11 15:29:00

Κορυφαία δήλωση Βασιλειάδη για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Κορυφαία δήλωση Βασιλειάδη για ΠΑΟΚ!

Μπορεί να ανήκει στα Τρίκαλα, αλλά φαίνεται ότι δεν ξεχνάει τον Δικέφαλο!

Για αυτό και σε δηλώσεις του σχολίασε ότι το μεγάλο του απωθημένο είναι που δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Βασιλειάδης στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για τη συμφωνία του με τα Τρίκαλα: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, έπρεπε να είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, τον προπονητή και η απόφαση ήταν πολύ γρήγορη».

Για τις προσδοκίες του: «Να ξεκινήσω να προπονούμαι κανονικά, να έχω αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που είναι σημαντικό, να έχω την ηρεμία μου και μέσα από το μπάσκετ να ξεχαστώ για όλα τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί ως τώρα».

Για το ότι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει γίνει αυτό και η αλήθεια είναι πως το έχω στο μυαλό μου. Άλλα πράγματα τα καταφέρνεις στη ζωή και άλλα όχι. Αυτό που ήθελα, να παίξω στον ΠΑΟΚ, έγινε. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Ίσως το καταφέρω από κάποιο άλλο πόστο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έχει μια γεμάτη ομάδα. Όταν θα είναι όλη η ομάδα μαζί θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που δείχνει τώρα. Επίσης, διαθέτει έναν καλό προπονητή που πρέπει να δοθεί και σε αυτόν χρόνος. Είναι άλλη η φιλοσοφία του σε σχέση με τον Μαρκόπουλο. Εξαιρετικοί προπονητές και ο κόουτς Μαρκόπουλος και ο κ. Παπαθεοδώρου, αλλά με διαφορετικό σκεπτικό. Το θέμα είναι να του βγουν οι παίκτες και γενικότερα το παιχνίδι».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Να είμαι υγιής και να βρω σιγά σιγά τον ρυθμό μου. Σωματικά είμαι καλά, δεν σταμάτησα το καλοκαίρι να δουλεύω μόνος μου. Νιώθω καλά και θέλω να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags