Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίκτης μεγάλης ομάδας αγωνίζεται με... ένα μάτι!
| 2017-10-12 00:09:00

Παίκτης μεγάλης ομάδας αγωνίζεται με... ένα μάτι!

Sportdog Team
Παίκτης μεγάλης ομάδας αγωνίζεται με... ένα μάτι!

Απίστευτη αποκάλυψη από τον γιατρό της ομάδας για τον Αμερικανό άσο!

Ως γνωστόν, ο Κέβιν Ντίλαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι του μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο. Το πρόβλημα αυτό, όμως, είναι τόσο σοβαρό, που ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ είναι σαν να παίζει με ένα μάτι!

Το πρόβλημα προϋπήρχε του συγκεκριμένου αγώνα. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση αυτή, το επιδείνωσε. Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε σήμερα (11/10) στο ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95,5” ο οφθαλμίατρος που τον παρακολουθεί από την περασμένη Πέμπτη (5/10) και μετά, Αλέξανδρος Πολυχρονάκος. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο γιατρός, «ο παίκτης είναι σα να αγωνίζεται με ένα μάτι τις τελευταίες 10 μέρες!»

Ο κ. Πολυχρονάκος είπε συγκεκριμένα: «Ο Ντίλαρντ ήρθε στο ιατρείο μου την περασμένη Πέμπτη (5/10) και διαπίστωσα ότι είχε υποστεί πολύ βαριά μόλυνση στο μάτι. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με αντιβιοτικές σταγόνες, ο οργανισμός του αντέδρασε καλά και πλέον η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. 

Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα υπήρχε και στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη, απλά ο ίδιος είτε το υποτίμησε, είτε δεν ήθελε να το πει, γιατί είχε λαχτάρα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επειδή είχε περιορισμένη όραση στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (4/10), ουσιαστικά ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι!»

Ακόμη συμπλήρωσε: «Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον αγώνα του Σαββάτου (7/10) με τον Προμηθέα Πατρών. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η θεραπεία προέβλεπε να βάζει αντιβιοτικές σταγόνες στο μάτι του ανά μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντίλαρντ δεν κοιμήθηκε τόσο το βράδυ της Πέμπτης (5/10), όσο και της Παρασκευής (6/10), δηλαδή ήταν δύο ημέρες ξάγρυπνος. 

Το περασμένο Σάββατο (7/10) μπήκε να αγωνιστεί έχοντας το μειονέκτημα της αϋπνίας και με ειδικά γυαλιά, τα οποία φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή του. Συν τοις άλλοις, είχε να διαχειριστεί και το γεγονός ότι από ηλικία 13 ετών αγωνίζεται με φακούς επαφής. Είναι, λοιπόν, πολύ δύσκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσωπικά δεν ένιωσα έκπληξη με την απόδοση που είχε στους συγκεκριμένους αγώνες».

Σε ό,τι αφορά στο στάδιο της θεραπείας, ο κ. Πολυχρονάκος υποστήριξε ότι θα χρειαστεί διάστημα 15 ημερών. «Θα τον εξετάσω με την επιστροφή της ομάδας από τη Γερμανία. Εκτιμώ ότι εφόσον όλα πάνε καλά, μετά από 15 ημέρες θα είναι εντάξει και θα μπορεί να φορέσει φακούς επαφής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags