Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αποθέωση από «Σφαιρό» και η ατάκα Πρίντεζη για ΠΑΟ
| 2017-10-12 23:09:00

Η αποθέωση από «Σφαιρό» και η ατάκα Πρίντεζη για ΠΑΟ

Sportdog Team
Η αποθέωση από «Σφαιρό» και η ατάκα Πρίντεζη για ΠΑΟ

Στην αντίδραση του Ολυμπιακού στάθηκαν αμφότεροι μετά τη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια.

 

Στην αντίδραση που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να βελτιώνεται ο Ολυμπιακός μέρα με τη μέρα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε: «Ήταν μια καλή νίκη. Αντιδράσαμε καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πάιξαμε καλά κόντρα σε μια σκληρή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά για να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την πλευρά του μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του μετά το 1-0 του Ολυμπιακού στην νέα Euroleague.

Μετά την νίκη των Πειραιωτών επί της Μπασκόνια στην Κρήτη ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της «NOVA»: «Νομίζω πως οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ήταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε τρεις παίκτες νοκ - άουτ με τραυματισμούς. Ο τραυματισμός του Τιλί στην προθέρμανση ήταν πολύ αναπάντεχος. Ελέγξαμε το παιχνίδι με εξαίρεση τα πρώτα 4-5 λεπτά. Κυρίως στο δεύτερο μέρος δείξαμε σταθερότητα. Στο φινάλε είχαμε καθαρό μυαλό. Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο και τελειώσαμε εύκολα το ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags