Facebook Pixel Sportdog.gr | Βασιλειάδης κατά Euroleague!
Μπάσκετ
| 2017-10-16 07:33:00

Βασιλειάδης κατά Euroleague!

Sportdog Team
Βασιλειάδης κατά Euroleague!

Για ποιο λόγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού τα έβαλε με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ;

Για την κόντρα της FIBA με την Euroleague μίλησε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος όπως ανέφερε έπεσε από τα σύννεφα μετά την απόφαση της Euroleague να μην κάνει δεκτή την τελευταία πρόταση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε:

«Καταλαβαίνω ότι το σύγχρονο μπάσκετ αποτελεί ένα προϊόν. Μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι μια πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να στερήσουμε από τον κόσμο την επαφή με τις Εθνικές ομάδες και να μην μπορούμε να βρούμε την ελάχιστη συναινετική πρόταση. Η πρόταση της FIBA ήταν καλήή και έδινε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από το πρόβλημα. Αν δεν βρεθεί λύση το πρόβλημα που θα αντiμετωπίσει το ευρωπαίκό μπάσκετ θα είναι μεγάλο.

Οι Εθνικές ομάδες είναι κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ και χωρίς αυτές το μπάσκετ θα πάει πίσω. Είναι και για τον κόσμο πρόβλημα, ο οποίος έχει να δει την Εθνική ομάδα σε επίσημο ματς 15 χρόνια -πέρα από τα φιλικά- ενώ το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους των υπόλοιπων χωρών και πρέπει να δοθεί λύση. Είναι πολύ μεγάλο λάθος από την Εuroleague. Έπεσα απο τα σύννεφα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags