Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψάχνεται» και το... ξέρει ο Ντένμον
| 2017-10-16 12:33:00

«Ψάχνεται» και το... ξέρει ο Ντένμον

Sportdog Team
«Ψάχνεται» και το... ξέρει ο Ντένμον

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, που βρήκε ρυθμό στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ομολόγησε οτι ακόμα προσπαθεί να βρει το ρόλο του στην ομάδα.

«Μάθαμε από κάποια από τα λάθη που κάναμε. Είναι νωρίς ακόμα για εμάς, μαθαίνουμε να παίζουμε μαζί. Βγήκαμε έξω στο ματς με τον ΠΑΟΚ και νικήσαμε. Κυρίως, όμως, βρήκαμε τον ρυθμό μας για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Euroleague αυτή την εβδομάδα. Αυτό ήταν το πολύ σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκους Ντένμον μετά το πρώτο του ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ.

Όσο για το τι άλλαξε συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης με τους «ασπρόμαυρους»: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τυχεροί με κάποιες χαμένες μπάλες, κάποια ριμπάουντ και μερικές βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε περισσότερο ρυθμό. Τα σουτ μπήκαν και παίξαμε άμυνα».

Σε ερώτηση για το αν η εμφάνιση στη Βαρκελώνη, θύμωσε τους «πράσινους», είπε: «Δεν ήμασταν χαρούμενοι για την εμφάνισή μας, σίγουρα. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, αλλά δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Στο μπάσκετ, όμως, συνεχίζεις να δουλεύεις, να είσαι ομάδα. Θα γυρίσουμε στις προπονήσεις και θα γίνουμε καλύτεροι μέρα με την μέρα».

Αναφορικά με τη δική του εικόνα στην Ευρωλίγκα και την προσαρμογή του, απάντησε: «Προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου. Θέλω να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι κάθε μέρα στην προπόνηση, για να κερδίσω την εμπιστοσύνη στο παρκέ».

Για το 2-0 στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Είναι πάντα καλό να παίρνεις τις νίκες. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό να βελτιωνόμαστε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Ενώ για το παιχνίδι της Euroleague που ακολουθεί απέναντι στην Μπάμπεργκ τόνισε: «Θα προπονηθούμε και θα προετοιμαστούμε. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Κάθε ματς στην Euroleague είναι "μάχη". Θα είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς της Πέμπτης. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο σπίτι μας».

Αναφορικά με τις  τις προπονήσεις μετά τον αγώνα με τους Καταλανούς και όσα τους είπε ο Πασκουάλ επεσήμανε: ««Ήταν... έντονος, γιατί δουλεύαμε σκληρά και προετοιμαζόμασταν για την ομάδα που θα παίξουμε. Αλλά, τελικά, κανένας δεν ήταν χαρούμενος με την απόδοσή μας στο ματς. Έπρεπε να γυρίσουμε στα βασικά και να προπονηθούμε. Μόλις γυρίσαμε από το αεροδρόμιο δουλέψαμε. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Τέλος, για τους λόγους που οδήγησαν στην κακή εικόνα με την Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε ένα εκτός έδρας ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά κάποιες φορές. Το θέμα είναι να μάθουμε από τα λάθη μας για να μην τα ξανακάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags