Facebook Pixel Sportdog.gr | Η δεύτερη δουλειά του Μπόγρη μετά το μπάσκετ!
| 2017-10-18 18:30:00

Η δεύτερη δουλειά του Μπόγρη μετά το μπάσκετ!

Sportdog Team
Η δεύτερη δουλειά του Μπόγρη μετά το μπάσκετ!

Ο σέντερ του Ολυμπιακού είναι πλέον και επιχειρηματίας.

Ο Γιώργος Μπόγρης τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει το μπάσκετ ως μοναδική πηγή εσόδων, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει ανοίξει το δικό του κατάστημα ρούχων στη Γλυφάδα και όπως λέει, είναι κάτι που τον κάνει πολύ χαρούμενο!

Άλλωστε, για να προχωρήσει η ιδέα του και να… τρέξει η επιχείρηση, έχει και την βοήθεια των συμπαικτών του και συγκεκριμένα των Σπανούλη και Πρίντεζη, που πάντα φορούν τα πρώτα και καλύτερα «κομμάτια»!

Η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague εισέβαλε στα... άδυτα του καταστήματος του Έλληνα σέντερ, ο οποίος μίλησε για την επιχείρησή του, αλλά και τα βήματα που ακολούθησε για να φτιάξει το δικό του κατάστημα στα νότια προάστια.

Αρχικά, ο Έλληνας σέντερ ανέφερε για το κατάστημά του. «Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις καλά. Αν φαίνεσαι καλά, νιώθεις καλά και παίζεις καλά. Ξοδεύω πολλές ώρες στο γυμναστήριο με φανέλες, αλλά θα πρέπει πάντα να προσπαθείς να είσαι διαφορετικός και να δείχνεις καλός στο παρκέ. Αυτό με κάνει να νιώθω καλά και χαρούμενος. Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο και λεφτά σε ρούχα στο παρελθόν. Και ήθελα να αρχίσω μια επιχείρηση όσο παίζω ακόμα. Όχι μόνο να την αρχίσω, αλλά να βάλω ό,τι καλύτερο και να γίνεται καλύτερη κάθε χρόνο».

 

Μιλώντας για την υλοποίηση της ιδέας είπε: «Μου άρεσε πάντα η ιδέα να έχω ένα κατάστημα ειδών ένδυσης και αυτός είναι ο λόγος που άνοιξα το MOOD στη Γλυφάδα. Είναι εύκολο να το ελέγξεις. Η αδελφή μου χαίρεται πραγματικά με βοηθά στην επιχείρηση. Δουλεύω εδώ και βοηθάω παράλληλα την οικογένειά μου. Είναι κάτι που λατρεύω και θεωρώ ότι επέλεξα το κατάλληλο σημείο στην Αθήνα. Είναι καλύτερο χρόνο με το χρόνο».

Ο Μπόγρης έδωσε και μια μικρή... γεύση από το κατάστημα. «Το ανδρικό τμήμα έχει και μεγάλα μεγέθη, επειδή όλοι οι συμπαίκτες, οι φίλοι μου, αλλά κια εγώ, ξέρουν ότι είναι δύσκολο να βρουν μεγάλα μεγέθη σε ρούχα. Θέλω να δίνω κάτι καλό και ν τους κρατάω χαρούμενος και να βεβαιωθώ πως θα επιστρέψουν»..

Επιπλέον, εξήγησε: «To MODD είναι κυρίως για γυναίκες, γιατί με τον τρόπο που το βλέπω εγώ, τα ψώνια είναι κυρίως για τις γυναίκες απ' ότι για τους άντρες. Οι γυναίκες ελέγχουν την αγορά και κατά κύριο λόγο το κατάστημά μας ασχολείται με τη γυναικεία μόδα εδώ και τρία χρόνια, γιατί είναι κάτι νέο για μένα. Ήμουν λίγο χαμένος όταν ξεκίνησα. 

Ξέρω τώρα πώς να ευχαριστήσω τους πελάτες και να τους δω να επιστρέφουν στο MOOD ξανά και ξανά. Όταν έβαλα παραγγελίες για ρούχα το χειμώνα, το φθινόπωρο ή το καλοκαίρι, ξέρω πάντα τι χρειάζονται οι πελάτες».

Παράλληλα, μίλησε και για το πώς ξεκίνησε η όλη επιχείρηση: «Ξεκίνησα το κατάστημα όταν έπαιζα στην Ανδόρα. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους στην Αθήνα που εμπιστευόμουν ποιο μπορούσαν να ελέξουν τα πάντα σχεδόν. Μετά απ' αυτό, γύρισα όταν η σεζόν τελείωσε για να ελέγξω τα πρώτα βήματα του MOOD. Ήταν δύσκολο μετά, επειδή ήμουν μακριά και πάντα ήταν καλύτερο για μένα να είμαι κοντά, πιέζοντας για κάτι, ξέροντας τι συμβαίνει για να φορντίσω την επιχείρηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags