Facebook Pixel Sportdog.gr | Για ποιο λόγο στενοχωρέθηκε ο Πρίντεζης;
| 2017-10-19 13:38:00

Για ποιο λόγο στενοχωρέθηκε ο Πρίντεζης;

Sportdog Team
Για ποιο λόγο στενοχωρέθηκε ο Πρίντεζης;

Με αφορμή τη θητεία του στη Μάλαγα, ο 32χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στη «La Opinion de Malaga».

 

Στην Ισπανία δεν έχουν ξεχάσει το πέρασμά του από τη Μάλαγα. Και η κατακόρυφη άνοδός του από τότε που επέστρεψε στον Ολυμπιακό έχει παίξει τον ρόλο της σε αυτό, με την εφημερίδα της πόλης της Μάλαγα, "La Opinion De Malaga", να δημοσιεύει μία μεγάλη συνέντευξη του υπαρχηγού του Ολυμπιακού, με τον διεθνή φόργουορντ να μην φοβάται να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

"Έχω γλυκόπικρες αναμνήσεις απο΄τη Μάλαγα. Από κάθε κατάσταση της ζωής σου ωστόσο μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Έζησα καλές και κακές στιγμές. Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να δώσω αυτά που μπορούσα. Το ήθελα πολύ, αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Η ζωή συνεχίζεται όμως και εύχομαι τα καλύτερα στη Μάλαγα γιατί το αξίζει" δήλωσε αρχικά ο Πρίντεζης, για να απαντήσει σε ερώτηση για το τι έφταιξε και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα: "Δε μου αρέσει να κατηγορώ τους άλλους. Ίσως εν μέρει να έφταιγα εγώ. Είχα όλη την επιθυμία του κόσμου, αλλά καλό είναι να μη μιλάμε για το παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά. Αυτό που έγινε ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Σίγουρα ήμουν δυσαρεστημένος επειδή δεν μπόρεσα να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο".

Ο Πρίντεζης στην συνέχεια μίλησε και για τον νέο Ολυμπιακό και τους στόχους του: "Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four και μετά θα δούμε. Φέτος θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο, να είμαστε πιο επιθετικοί γενικά. Έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ, το οποίο είναι σημαντικό στο νέο format της EuroLeague. Πρέπει να καταλάβουμε τι ζητάει από εμάς ο κόουτς Σφαιρόπουλος και να συνεχίσουμε να ακολουθούμε την γραμμή που μας έχει οδηγήσει σε τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags