Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό έγινε ντέρμπι στο ΣΕΦ – Ο παίκτης έκπληξη και η… διαβολοβδομάδα!
| 2017-10-20 23:38:00

Γι’ αυτό έγινε ντέρμπι στο ΣΕΦ – Ο παίκτης έκπληξη και η… διαβολοβδομάδα!

Sportdog Team
Γι’ αυτό έγινε ντέρμπι στο ΣΕΦ – Ο παίκτης έκπληξη και η… διαβολοβδομάδα!

Πώς φτάσαμε στο φινάλε θρίλερ και τι κρατάει ο Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε απέναντι στην Μάλαγα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχε το πάνω χέρι και έδειχνε ότι σχετικά εύκολα θα έφθανε στη νίκη. Στο τέλος, όμως, δεν ήθελε και πολύ να γίνει η ανατροπή.

Οι Ανδαλουσιάνοι έφθασαν σε απόσταση αναπνοής, αλλά ήταν εκεί ο Πρίντεζης, ο Μάντζαρης και ο Ρόμπερτς, και έτσι αποτράπηκε το πατατράκ στο ΣΕΦ και το πρώτο σοκ στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός κόντεψε να την πατήσει στο τέλος, γιατί έμεινε από δυνάμεις. Και έμεινε από δυνάμεις, καθώς έπαιξαν ενώ κανονικά μάλλον δεν θα έπρεπε να παίξουν ο Στρέλνιεκς, ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης!

Και οι τρεις είχαν προβλήματα τραυματισμών. Εσφιξαν όμως τα δόντια, έπαιξαν εν τέλει και βοήθησαν την ομάδα τους να κάνει το «2 στα 2» στην Ευρωλίγκα.

Εκτός από τη νίκη όμως, ο Ολυμπιακός κρατάει και την εμφάνιση του Χόλις Τόμπσον, ο οποίος είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά μετά από ένα σημείο χάθηκε. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς είχε καλές και κακές στιγμές. Βέβαια, κάποιες καλές στιγμές, έσωσαν τον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά.

Το ματς όμως τελείωσε και πλέον ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του κοιτάνε την συνέχεια.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους την διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, πηγαίνοντας στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι την Τρίτη και στη συνέχεια επιστρέφουν στην Ελλάδα για να υποδεχθούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την Χίμκι την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags