Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια ατάκα Μάντζαρη για τους τραυματισμούς!
| 2017-10-20 23:53:00

Τεράστια ατάκα Μάντζαρη για τους τραυματισμούς!

Sportdog Team
Τεράστια ατάκα Μάντζαρη για τους τραυματισμούς!

Εκπληκτικό σχόλιο από τον γκαρντ του Ολυμπιακού!

Τα χαζά λάθη του Ολυμπιακού έβαλαν τη Μάλαγα στο παιχνίδι σύμφωνα με όσα είπε στη NOVA ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που μίλησε ξεχωριστά για τους Τόμπσον, Ρόμπερτς αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη.  Αναφορικά με τους τραυματισμούς τόνισε πως δεν... πιάνουν ούτε τα ευχέλαια!

Αναλυτικά:

«Πολύ ύπουλο ματς, παίζει πάντα με τον ίδιο ρυθμό η Μάλαγα. Χαλαρώναμε όταν η διαφορά μεγάλωνε και μας έφτανε η Μάλαγα. Ευτυχώς δείξαμε ψυχραιμία και πήραμε το ματς. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ο Μούσλι μας έκανε μεγάλη ζημιά. Κάναμε χαζά λάθη, έβαλαν εύκολους πόντους και πήραν αυτοπεποίθηση. Για αυτό μειώθηκε και η διαφορά στο ημίχρονο.

Τόσο χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό, είχαμε πολλά θέματα τραυματισμού. Κάνουμε ευχέλαια αλλά... Στον αθλητισμό δεν μπορείς να προβλέψεις τους τραυματισμούς, μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

Υπάρχει συσσώρευση κούρασης και για όσους παίζαμε στις Εθνικές ομάδες. Έτσι είναι, συνεχίζεις. 

Ο Χόλις είναι ευχάριστη έκπληξη, δεν έχει εμπειρία από Ευρώπη. Ο Ρόμπερτς έχει μεγαλύτερη εμπειρία και να θα γίνει καλύτερος όταν βρει ρυθμό. Ο Χόλις ακούει πολύ, είναι πολύ ομαδικός.

Το «Γιάντ Ελιάου» είναι από τις πιο δύσκολες έδρες. Η Μακάμπι έχει νέα ομάδα, έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, πάμε εκεί για να κερδίσουμε όμως.

Είναι πολύ καλύτερα ο Βασίλης αλλά δεν θέλει να το ρισκάρει όπως πέρυσι, Πιστεύω δεν αργεί πολύ η επιστροφή του, ο ίδιος ξέρει καλύτερα πότε θα είναι η καλύτερη στιγμή να επιστρέψει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags