Facebook Pixel Sportdog.gr | Έντονα παράπονα Σφαιρόπουλου!
Μπάσκετ
| 2017-10-22 21:45:00

Έντονα παράπονα Σφαιρόπουλου!

Sportdog Team
Έντονα παράπονα Σφαιρόπουλου!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για συγκεκριμένα πράγματα μετά τη νίκη επί των Τρικάλων!

 

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε τα Τρίκαλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν είχε συγκέντρωση κι έχασε πολλά ελεύθερα σουτ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο πόσο άσχημο είναι να παίζει κανείς μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Όπως είναι προφανές, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος για όλη την διάρκεια του αγώνα. Μπήκαμε νωθρά στο ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε εύκολα το λάθος στην άμυνα. Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Ο καθένας λειτουργούσε με βεβιασμένες προσπάθειες. Δεν γύρισε η μπάλα, δεν βλέπαμε τι μας έδινε η αντίπαλη άμυνα. Αμυντικά είμαι ικανοποιημένος, αλλά στην επίθεση είχαμε πρόβλημα στο πρώτο μέρος.

Πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος παίξαμε το μπάσκετ που έπρεπε να παίξουμε. Με συγκέντρωση. Χτίσαμε τις βάσεις μετά και πήραμε μία εύκολη νίκη. Κρατάμε τα θετικά από το δεύτερο μέρος, αλλά και τα αρνητικά του πρώτου. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τόσο δίποντα, όσο και τρίποντα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης.

Είναι άσχημο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Οι άδειες εξέδρες δεν βοηθούν το άθλημα. Όταν παίζεις κεκλεισμένων των θυρών είναι άσχημο για όλους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags