Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Πρίντεζης… έγινε Διαμαντίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-26 23:08:00

Απίθανη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Πρίντεζης… έγινε Διαμαντίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Απίθανη στιγμή στο ΣΕΦ: Ο Πρίντεζης… έγινε Διαμαντίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς και γιατί ο άσος του Ολυμπιακού θύμισε τον «3D»;

Ο Γιώργος Πρίντεζης εκτός ηγέτης του Ολυμπιακού είναι και ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας και αυτό το έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια, τόσο με την παρουσία του μέσα στο παρκέ όσο και με τον χαρακτήρα του.

Ο Έλληνας άσος, που είναι και οπαδός των Πειραιωτών, έχει μία ξεχωριστή σχέση με τον κόσμο και δεν είναι υπερβολή αν πει κάποιος, που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να του συγχωρέσουν τα πάντα!

Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με την Χίμκι, όταν ο Πρίντεζης είχε μία άσχημη στιγμή. Συγκεκριμένα, στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, πήρε ένα… τραβηγμένο σουτ, ωστόσο η προσπάθεια του δεν ήταν καλή και εξελίχθηκε σε airball

Μόλις όμως οι φίλαθλοι είδαν την εξέλιξη της επίθεσης, αυτομάτως άρχισαν να τον χειροκροτούν και να τον εμψυχώσουν, ενώ το ίδιο έκανε και ο όλος ο πάγκος του Ολυμπιακού, προσφέροντας μία μοναδική στιγμή. Ο «Πριντ» μάλιστα για να τους ανταποδώσει την εμψύχωση, στην αμέσως επόμενη φάση έκλεψε την μπάλα και κάρφωσε εντυπωσιακά τον αιφνιδιασμό (δείτε την σχετική φάση παρακάτω στο βίντεο).

Αντίστοιχη τιμή με τον Πρίντεζη είχε ζήσει παλιότερα στο ΟΑΚΑ και ο τότε αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο «3D» την σεζόν 2015-16 σε ματς για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (93-86), είχε επιχειρήσει ένα τρίποντο, η μπάλα δεν είχε βρει στεφάνη και τότε όλο το γήπεδο τον είχε αποθεώσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags