Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλ για 4αδα αυτός ο Ολυμπιακός - «Πανηγυρίζει» και το NBA με τον παικταρά του!
| 2017-10-26 23:38:00

Φουλ για 4αδα αυτός ο Ολυμπιακός - «Πανηγυρίζει» και το NBA με τον παικταρά του!

Sportdog Team
Φουλ για 4αδα αυτός ο Ολυμπιακός - «Πανηγυρίζει» και το NBA με τον παικταρά του!

Γιατί ισοπέδωσε τη Χίμκι και τι θα δούμε από εδώ και πέρα…

Ο Ολυμπιακός θα περίμενε κανείς να είναι κουρασμένος κόντρα στην Χίμκι, προερχόμενος από ταξίδι και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι. Μόνο, όμως, αυτό δεν συνέβη στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε...φτερά στα πόδια της και για αυτό το λόγο υπέταξε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με διαφορά 17 πόντων.

Η άμυνα των Πειραιωτών ήταν υποδειγματική, στην επίθεση πήραν βοήθεια από πολλούς παίκτες. Ο Νικόλα Μιλουτίνοφ ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Σέρβος επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έκανε ακόμα μια τρομερή εμφάνιση φέτος. Ο Μιλουτίνοφ τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους, ενώ δεν έχασε ούτε ένα σουτ εντός πεδιάς (8/8 δίποντα και 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και μια τάπα!

Ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη, κάτι, που έδειξε και κόντρα στην Χίμκι, απέναντι σε ψηλούς επιπέδου ΝΒΑ, όπως ο Τόμας Ρόμπινσον και ο Μάλκολμ Τόμας. Η εμφάνιση του «Μίλου» σκόρπισε χαμογελα στον Ολυμπιακό, αλλά και στους Σπερς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του και λογικά του χρόνου θα τον καλέσουν στο Σαν Αντόνιο.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στα «4 στα 4» και πάει ολοταχώς να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας για την οκτάδας. Και αυτό ενώ έπαιξε για μία ακόμη φορά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ δεν έχει αποκτηθεί ακόμη παίκτης για το κενό, που έχει αφήσει ο Κιμ Τιλί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags