Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς – Τα… έχωσε στην διαιτησία και στον μεταφραστή!
| 2017-10-28 00:10:00

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς – Τα… έχωσε στην διαιτησία και στον μεταφραστή!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς – Τα… έχωσε στην διαιτησία και στον μεταφραστή!

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον Παππά, γκρίνιαξε για τους διαιτητές.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν πολύ νευριασμένος μετά την ήττα της Φενέρ στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Παππά για το τρίποντο και στους Πράσινους για τη νίκη, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία, λέγοντας πως έγιναν τρία φάουλ που δεν δόθηκαν στην τελευταία κατοχή της Φενέρ!

Ο Ζοτς ήταν μάλιστα τόσο νευριασμένος, που «αρπάχτηκε» ακόμα και με τον μεταφραστή, καθώς ξέχασε να αναφέρει δύο ονόματα παικτών.

Αρχικά, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είπε: «Το παιχνίδι είχε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και στο τρανζίσιον, αλλά και στην επίθεση και την άμυνά μας, είχαμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με επιθετική άμυνα από Καλάθη και Παππά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πέντε κλεψίματα και επτά λάθη, στο δεύτερο, μηδέν κλεψίματα κι επτά λάθη. Το παιχνίδι κρίθηκε στο σπουδαίο σουτ του Παππά. Συγχαρητήρια για το σουτ και την εμφάνισή του. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες κατοχές συνολικά. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στο δεύτερο ημίχρονο και ότι θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι.

Παίξαμε πιο... αμυντικά σε σχέση με το πρώτο. Είχαμε τον έλεγχο και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόνο μία φορά πριν το καλάθι του Παππά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξαν επιθετικά. Θα ήταν σωστό άλλο ένα πράγμα. Είμαι σίγουρος ότι στην τελευταία κατοχή έγιναν δύο φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν. Όταν είδα το βίντεο είδα ότι έγιναν τρία. Δεν θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος να αποφασίζουν οι διαιτητές για ένα παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, αλλά πρέπει να αναφερθεί. Συγχαρητήρια σε όλους τους».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φετινή ομάδα της Φενέρμπαχτσε: «Πρώτα απ’ όλα, η αλήθεια είναι ότι παίξαμε χωρίς τέσσερις παίκτες βασικής πεντάδας. Τους Μπογκντάνοβιτς, Ούντο που είναι στο ΝΒΑ και τους τραυματίες Ντίξον και Κάλινιτς. Έχω καινούριους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος από αυτούς. Είναι φυσικό να μην βοήθησαν κάποιοι παίκτες όσο θα έπρεπε, αλλά είναι αναμενόμενο γιατί βοηθάνε και στις εθνικές τους ομάδες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δουλεύουν σκληρά και θα δούθμε τι θα γίνει. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags