Facebook Pixel Sportdog.gr | Παπαπέτρου: «Δεν πρέπει να κάτσουμε και να στεναχωρηθούμε πολύ»
Μπάσκετ
| 2017-11-04 10:17:00

Παπαπέτρου: «Δεν πρέπει να κάτσουμε και να στεναχωρηθούμε πολύ»

Sportdog Team
Παπαπέτρου: «Δεν πρέπει να κάτσουμε και να στεναχωρηθούμε πολύ»

O φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα πως η ομάδα πραγματοποίησε μία κακή ήττα, η οποία πρέπει να πεισμώσει τους παίκτες. 

Αναλυτικά:

«Δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά γι’ αυτό το ματς, χάσαμε τις περισσότερες μάχες και όλα αυτά είναι θέμα ετοιμότητας και συγκέντρωσης. Όταν έρχεσαι με αυτή τη νοοτροπία σε ένα εκτός έδρας ματς τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Αυτή η ήττα πρέπει να μας πεισμώσει, να θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να μην έχουμε ξανά αυτή την εικόνα αλλά και για τον κόσμο μας.

Ομαδικά θα δούμε και τα λάθη μας. Πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα γιατί έχουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Άρη, πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς, αυτά τα ματς δεν κρίνουν τίτλους, δεν πρέπει να κάτσουμε και να στεναχωρηθούμε πολύ. Είναι πολύ κακή η εμφάνιση αλλά πρέπει να το αναλύσουμε και να δούμε τα λάθη μας ομαδικά και ατομικά.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, αυτή τη φορά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τον θέλουμε για να γράψουμε ακόμα μία νίκη στην Ευρωλίγκα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags