Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι αποκαλύψεις Μανωλόπουλου για την τρέλα του Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ!
| 2017-11-06 16:39:00

Οι αποκαλύψεις Μανωλόπουλου για την τρέλα του Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Οι αποκαλύψεις Μανωλόπουλου για την τρέλα του Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ!

Ο κόουτς της ΑΕΚ μίλησε για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την σχέση του με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ δεν μένει στη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναθηναίκό, για το Κύπελλο Ελλάδος, με την Ένωση να ταξιδεύει στην Γαλλία, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Στρασμπούρ.

Ο προπονητής της Ένωσης μιλώντας για την πρόκριση κόντρα στους «πράσινους» τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε να βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Μάκη Αγγελόπουλο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε: «Σε όποιον δουλεύει σκληρά, του αξίζει το καλύτερο. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, όλοι όσοι δουλεύουν για την ΑΕΚ δουλεύουν σκληρά. Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο πρόεδρος έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και όχι μόνο οικονομική. Όσο καιρό τον ξέρω είναι πάνω από την ομάδα, ασχολείται με την ομάδα πάρα πολλές ώρες και αν και είναι επιχειρηματίας ασχολείται πιο πολύ με την ΑΕΚ.

Υπάρχει καθημερινή επαφή, με εμένα καθημερινά. Μιλάμε 2 και 3 το πρωί. Έχει μεγάλη αγωνία και του άξιζε αυτή η νίκη, του άξιζε η ΑΕΚ να πάει στον τελικό. Είναι πολλή σημαντική νίκη, εννοείται πως υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα κάναμε μια τεράτια νίκη, αλλά αν με ρωτούσατε αν η ομάδα είναι έτοιμη θα σας έλεγα ότι δεν είμαστε έτοιμοι, όπως καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στις αρχές Νοεμβρίου. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, θέλουμε υπομονή και σιγά-σιγά όλα θα τα φτιάξουμε.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε από την πλευρά του: «Η ομάδα ακόμα ψάχνει να βρει τους ρόλους της και την χημεία της. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Η ομάδα σίγουρα έχει ταλέντο, αλλά ακόμα δεν έχει δέσει όπως θα θέλαμε. Κάποια παιδιά ήρθαν πιο μετά, κάποια είναι τραυματίες. Tο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ιδιαίτερο ματς, με ένα ιδιαίτερο κίνητρο, που η ομάδα θα δεθεί αναγκαστικά. Μπαίνει μέσα στο γήπεδο για να κερδίσει, για αυτό παίζει σαν ομάδα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε ίδια εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον κόσμο: «Δείξαμε στον κόσμο ότι όταν είναι κοντά μας και μας βοηθάει θα δώσουμε και την ψυχή μας και θα πετυχαίνουμε μεγάλες νίκες. Δυστυχώς, σε πολλά παιχνίδια δεν έρχεται όσο εμείς θα θέλαμε, αλλά δείξαμε πως όταν ερχεται θα ανταμειφθεί και θα δει καλό μπάσκετ και μία ομάδα που πολεμάει και θα έρθουν και αποτελέσματα. Εμείς αυτό θέλουμε, να έρχεται να μας βοηθάει και θα δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags