Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα ανάρτηση Σάκοτα για Γιαννακόπουλο! (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-06 20:37:00

Νέα ανάρτηση Σάκοτα για Γιαννακόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα ανάρτηση Σάκοτα για Γιαννακόπουλο! (ΦΩΤΟ)

Τι πόσταρε ο άσος της ΑΕΚ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94.6 για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Ντούσαν Σάκοτα προέβη σε νέο ποστάρισμα στο instagram, εξηγώντας ότι σέβεται απεριόριστα την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον Sport FM. 

Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. 

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags