Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Γκριν: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό» - Τι είπε για Σφαιρόπουλο και Σπανούλη
| 2017-11-07 16:30:00

Αποκάλυψη Γκριν: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό» - Τι είπε για Σφαιρόπουλο και Σπανούλη

Sportdog Team
Αποκάλυψη Γκριν: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό» - Τι είπε για Σφαιρόπουλο και Σπανούλη

Ο Αμερικανός άσος εξέφρασε την... πίκρα του για όσα έγιναν το καλοκαίρι και τόνισε πως δεν έφυγε για τα χρήματα.

Ο Έρικ Γκριν εξήγησε γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό, που δεν του προσέφεραν αυτά που ήθελε (όχι στο οικονομικό κομμάτι) και  αποκάλυψε πως απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις για τα... μάτια της Βαλένθια.

«Το καλοκαίρι μίλησα με τον κόουτς ώστε να επιλέξω την καλύτερη κατάσταση για μένα. Ήμουν χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αλλά είδα ότι δεν μου προσέφερε την ευκαιρία που πραγματικά ήθελα και αποφάσισα να αλλάξω περιβάλλον. Τώρα νιώθω εξαιρετικά στη Βαλένθια, σε μία ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθώ και να έχω μία σπουδαία σεζόν», τόνισε αρχικά.

Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την Βαλένθια λέγοντας ότι «είχα καλύτερες προτάσεις ωστόσο το μπάσκετ δεν αφορά αποκλειστικά τα χρήματα, αλλά την ευκαιρία να παίζεις και να διεκδικείς τίτλους. Ήθελα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θα μπορούσα να πάω στην Κίνα και να βγάλω περισσότερα χρήματα, αλλά δεν θα με έβλεπε κάποιος. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα και να είμαι ένας από τους καλύτερους ξένους της διοργάνωσης».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη: «Το να παίζω μαζί με τον Σπανούλη με βοήθησε να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Πολλές φορές στις προπονήσεις παίζαμε αντίπαλοι. Έμαθα πολλά κοντά του και βελτιώθηκα. Δεν είναι μόνο σπουδαίος παίκτης και ηγέτης, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags