Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπορεί να προφέρει... Αντετοκούνμπο ο Τζινόμπιλι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2017-11-09 09:41:00

Μπορεί να προφέρει... Αντετοκούνμπο ο Τζινόμπιλι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπορεί να προφέρει... Αντετοκούνμπο ο Τζινόμπιλι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 40χρονος άσος υποκλίνεται και.. προφέρει τον Γιάννη!

Ο Μάνου Τζινόμπιλι αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού κατόρθωσε να πει σωστά το όνομά του, λίγο πριν την αναμέτρηση των Σπερς με τους Μπακς. 

«Δεν ξέρω, ρωτήστε τον ίδιο αν το λέω καλά το όνομά του (γέλια). Όταν θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για εκείνον, θα πρέπει να προφέρουμε και σωστά το όνομά του. Δηλαδή γρήγορα», τόνισε ο Αργεντινός γκαρντ και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο πόσο μακρύς είναι, ενώ είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και βλέπει το γήπεδο. Όποιος τον μαρκάρει θα πρέπει να τον αναγκάσει να πηγαίνει σε δύσκολες προσπάθειες. Όταν πλησιάζει στο καλάθι είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις.

Όταν έρχεται με ταχύτητα χρειάζονται δύο για να τον σταματήσεις, γιατί με τόσο μεγάλα βήματα και τόσο μεγάλα άκρα μπορεί να ξεπεράσει τον καθέναν. Φέρνει κάποια νέα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Πάντα πρέπει να το κάνεις αυτό. Όταν εμφανίστηκε ο Ντουράντ, ένας τύπος στα 2,10μ. που σουτάρει τόσο καλά, έπρεπε επίσης να προσαρμοστούμε.

Πάντα υπάρχει ένας παίκτης με διαφορετικές αρετές και πρέπει να προσαρμοστείς πάνω του. Τώρα όλο το ΝΒΑ προσαρμόζεται στον Αντετοκούνμπο». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags