Facebook Pixel Δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για Ρόμπερτς – Υπάρχει περίπτωση να φύγει;
| 2017-11-11 17:28:00

«Μουρμούρες» για ξένο άσο του Ολυμπιακού – Ο τραυματισμός και ο χρόνος που τελειώνει!

Sportdog Team
«Μουρμούρες» για ξένο άσο του Ολυμπιακού – Ο τραυματισμός και ο χρόνος που τελειώνει!

Παρότι ξεκίνησε καλά, πλέον… δεν τραβάει.

Ο Ολυμπιακός έχασε δεύτερη φορά φέτος από τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και όλα τα βέλη έχουν πέσει σε δύο πρόσωπα: στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και περισσότερο στον Μπράιαν Ρόμπερτς. 

Ο Σφαιρόπουλος είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας, αλλά πλέον αυτή η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί. Δεν είναι δύο απλές ήττες. Είναι δύο ήττες από τον «αιώνιο» αντίπαλο, ενώ πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε πέρυσι με κατεβασμένα τα χέρια το πρωτάθλημα μέσα στο Φαληρικό Στάδιο. Ολα αυτά έχουν προκαλέσει δυσφορία, όχι, βέβαια, σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά σε αρκετούς.

Κάπως έτσι προέκυψαν το βράδυ της Παρασκευής οι αποδοκιμασίες στη λήξη της αναμέτρησης, το σύνθημα «Μίλαν Τόμις οεοε», αλλά και οι φωνές στους αδελφούς Αγγελόπουλους να αλλάξουν προπονητή και να ρίξουν λεφτά για μεταγραφές!

Εκείνον, που δεν θέλουν να βλέπουν, όμως, οι Ολυμπιακοί είναι ο Ρόμπερτς. Ενας παίκτης, που αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες. Ενας παίκτης, που αγωνίστηκε πέντε ολόκληρα χρόνια στο ΝΒΑ και έχοντας πολύ καλές επιδόσεις για τα δεδομένα του, αλλά και για τον χρονο συμμετοχής, που είχε. Επιπλέον, κουβάλησε μαζί του στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού πριν πάει στο ΝΒΑ, έπαιζε στην Μπάμπεργκ και στην Ευρωλίγκα.

Ο Ρόμπερτς, όμως, στο παρκέ είναι απογοητευτικός. Δεν κάνει ούτε τα βασικά. Δεν μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, να δημιουργήσει, να βάλει προβλήματα στους αντιπάλους. Είναι ένας άλλος παίκτης σε σχέση με αυτό, που εμφανιζόταν στο ΝΒΑ, ένας άλλος παίκτης σε σχέση με την παρουσία του στα φιλικά των Πειραιωτών. Σε αυτά ήταν πολύ καλός, αλλά ένας τραυματισμός τον έφερε πίσω. 

Και στις προπονήσεις μάλιστα είναι πολύ καλός, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν τον πήρε για τις προπονήσεις!

Τον πήρε για να είναι μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη ηγέτες της ομάδας. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν δείχνει τίποτα και είναι άγνωστο αν και πόσο θα τον περιμένει ακόμη η ομάδα του Πειραιά. Άλλωστε, ο χρόνος στις μεγάλες ομάδες πιέζει πολύ και όσο ο Ρόμπερτς δεν βελτιώνεται, θα υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά αν δεν έρχονται και νίκες, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags