Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Γιανγκ… λόγω Παναθηναϊκού - Τι απάντησε ο Αμερικανός (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-12 16:43:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Γιανγκ… λόγω Παναθηναϊκού - Τι απάντησε ο Αμερικανός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Γιανγκ… λόγω Παναθηναϊκού - Τι απάντησε ο Αμερικανός (ΦΩΤΟ)

Ο χαρακτηρισμός «αχάριστος» είναι το πιο… ελαφρύ που χρησιμοποιούν στα Social Media οι φίλοι των Πειραιωτών.

«Πικραμένος» από τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος μέσω social media… χάρηκε λίγο παραπάνω με τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Γκιστ λογικά ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram στην οποία πανηγυρίζει τη νίκη των «πράσινων» κι από κάτω ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού φρόντισε να δείξει τον ενθουσιασμό του γράφοντας «Yes sir!».

Το σχόλιο του προκάλεσε «κύμα αντιδράσεων» από τους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν τουλάχιστον αχάριστο, καθώς δεν ξεχνούν πως είχε ένα «χρυσό συμβόλαιο» (περίπου 1.9 εκατ. δολάρια), όμως λόγω τραυματισμών έπαιξε μόνο για λίγους μήνες.

Παρεμπιπτόντως ο Γιανγκ έχει να παίξει δύο σεζόν μπάσκετ αφού έκανε κι άλλη επέμβαση στο γόνατό του και δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στην Αρμάνι Μιλάνο.


Έξαλλος ο Γιαγνκ: "Είναι γελοίο!

Οι αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού έφτασαν πάντως... και στα αυτιά του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος μίλησε μέσω Social Media για την σχέση του με τον Γκιστ.

Ο Αμερικανός σέντερ έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά. Ψεύτικη είδηση. Ο Τζέιμς Γκιστ είναι αδερφός μου και τον υποστηρίζω. Έχει περάσει πολλά στην καριέρα του και πάντα σεβόμουν το πόσο σκληρά έπαιζε, αυτό το σπουδαίο άθλημα. Είμαι περήφανος γι αυτόν και το πώς επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Οτιδήποτε άλλο ερμηνεύτηκε από το σχόλιο είναι γελοίο. Η προσοχή μου είναι στην ομάδα μου, πώς θα επιστρέψω δυνατός και πώς θα συνεισφέρω σε νίκες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags