Facebook Pixel Sportdog.gr | Τετ α τετ Πέτγουεϊ με Γιαννάκη για το μέλλον του!
Μπάσκετ
| 2017-11-12 21:22:00

Τετ α τετ Πέτγουεϊ με Γιαννάκη για το μέλλον του!

Sportdog Team
Τετ α τετ Πέτγουεϊ με Γιαννάκη για το μέλλον του!

Διαβάστε τι ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης για τον Αμερικανό!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι το πρόσωπο της ημέρας στον Άρη, μετά την ανακοίνωσή του ότι σταματά το μπάσκετ, την οποία αργότερα πήρε πίσω και πήγε κανονικά στην προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός δημοσίευσε μήνυμα στο Twitter μήνυμα που ανέφερε -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου...».

Ωστόσο, υπάρχουν νέες εξελίξεις με τον έμπειρο φόργουρντ, ο οποίος είχε κατ' ιδίας συνομιλιία με τον προπονητή, του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, ο Πέτγεϊ διεμήνυσε στον Έλληνα τεχνικό ότι θα παίξει κανονικά στα δυο επόμενα παιχνίδια, με Αβελίνο και Φάρο Λάρισας, και εν συνεχεία θα πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει το μπάσκετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε τετ α τετ με τον Brent Petway μετά το τέλος της σημερινής (12/11) προπόνησης με αφορμή την ανάρτηση του παίκτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αμερικανός forward διεμήνυσε στον προπονητή του ΑΡΗ πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με τη Sidigas Avellino (14/11) και τον Γ.Σ.Λ. Φάρο (18/11) και στη συνέχεια, καθώς θα υπάρξει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, θα σκεφτεί και θα αποφασίσει για το μέλλον του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags