Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα με νόημα από Ντένμον για τον χρόνο του στον Παναθηναϊκό!
| 2017-11-13 11:21:00

Ατάκα με νόημα από Ντένμον για τον χρόνο του στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από Ντένμον για τον χρόνο του στον Παναθηναϊκό!

Τι απάντησε ο Αμερικανός για τη μη συμμετοχή του στο ΣΕΦ.

Για την εμφάνισή του απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά και για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε καθόλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μίλησε ο Μάρκους Ντένμον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Είναι καλές αυτές οι εμφανίσεις για να αποκτήσουμε ρυθμό. Είμαι χαρούμενος που έβαλα τα σουτ και βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει».

Σχετικά με το ότι δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όταν νικάς εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, έστω κι αν δεν παίζεις καθόλου, είσαι χαρούμενος για την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι νικήσαμε».

Για την ευκαιρία και τα λεπτά συμμετοχής με τον Πανιώνιο: «Ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι πήρα λεπτά συμμετοχής. Πάντα έχω αυτοπεποίθηση. Ξέρω τις ικανότητές μου, τι μπορώ να κάνω και τι όχι, τι μπορώ να κάνω καλά. Αν παίρνω την ευκαιρία, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Δεν έχω απάντηση γι' αυτό. Δεν παίζω πολύ στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Είμαστε ακόμα στο Νοέμβριο και είναι μεγάλη η σεζόν. Ελπίζω να πάρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη συνέχεια για να παίξω καλύτερα. Δε νομίζω ότι έπαιξα καλά ή άσχημα, απλώς δεν έπαιζα».

Για την διπλή αγωνιστική της Euroleague: «Είναι σημαντικό να κοιτάξουμε ένα ματς τη φορά. Η Χίμκι είναι καλή ομάδα, αλλά έρχεται στο γήπεδό μας και πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να προπονηθούμε καλά και να παίξουμε καλά. Να προστατεύσουμε πρώτα την έδρα μας και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Εφές. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags