Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αποθέωσε» τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Μπαρτζώκας!
| 2017-11-13 17:28:00

«Αποθέωσε» τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Μπαρτζώκας!

Sportdog Team
«Αποθέωσε» τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Μπαρτζώκας!

Τι είπε για το ΟΑΚΑ και οι δύο παίκτες του Τριφυλλιού που ξεχώρισε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, για τις απουσίες της Χίμκι, αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Τριφυλλιού.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως,  «Πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στη χρονιά στην έδρα του χάνει ματς πολύ σπάνια. Οπότε, όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας εκεί, ειδικά χωρίς τον Χάνεϊκατ και τον Γκιλ. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει με αυτοπεποίθηση, μετά τη νίκη του στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία δημιουργεί ο Παναθηναϊκός στους αντιπάλους του, ειδικά όταν παίζει με τον Γκιστ και τον Σίνγκλετον, δύο φόργουορντ που είναι πολύ κινητικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά αν θέλουμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και συνεπείς για 40 λεπτά και στις δύο πλευρές του παρκέ, δηλαδή και στην άμυνα και στην επίθεση. Το ΟΑΚΑ είναι ένα... καυτό γήπεδο, όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags