Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα καλά με Πάσπαλι - Επιστρέφει σπίτι του υγιής
| 2017-11-13 21:46:00

Όλα καλά με Πάσπαλι - Επιστρέφει σπίτι του υγιής

Sportdog Team
Όλα καλά με Πάσπαλι - Επιστρέφει σπίτι του υγιής

Θετική έκβαση είχε η περιπέτεια υγείας του βετεράνου μπασκετμπολίστα.

Eυχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ζάρκο Πάσπαλι. O Μαυροβούνιος υπέστη εγκεφαλικό πριν μερικές ημέρες και ανάρρωνε στο σπίτι του προπονητή των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, στο Σαν Αντόνιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kosmagazin.com» ο παλαίμαχος άσος των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Άρη, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στο Βελιγράδι.

«Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδησή του, επικοινωνεί. Πέρασε δύσκολα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον», δήλωσε ο Βλάντε Ντίβατς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ενώ για τον 51χρονο πλέον Ζάρκο μίλησε και ο Ιταλός προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου των «σπιρουνιών», Ετόρε Μεσίνα:

«Ανησυχήσαμε όλοι, καθώς είναι ένας καλός άνθρωπος που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι. Ο Πόποβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον φίλο του. Ο Ζάρκο ρώτησε τον γιατρό αν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι. Απ’ όσα άκουσα, ο γιατρός του συνέστησε να κοιμάται αρκετά και να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags