Facebook Pixel Τα νεύρα του Σφαιρόπουλου και οι πιθανότητες να φύγει από τον Ολυμπιακό
| 2017-11-13 22:45:00

Γιατί ξέσπασε ο Σφαιρόπουλος! Κινδυνεύει η θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού;

Sportdog Team
Γιατί ξέσπασε ο Σφαιρόπουλος! Κινδυνεύει η θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού;

Τι τον ενόχλησε και η… περίπτωση Γιαννάκη.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Οι σχέσεις όλων είναι άριστες, αλλά οι ήττες, ως γνωστόν, μόνο στεναχώρια προκαλούν. Και στη προκειμένη περίπτωση οι εντός έδρας ήττες για τους Πειραιώτες από τον Παναθηναϊκό έγιναν δύο μέσα σε λιγότερο από 40 μέρες. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά το χτύπημα είναι ήδη βαρύ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπήκε για πρώτη φορά στο μάτι του κυκλώνα. Οχι σε υπερθετικό βαθμό, αλλά στα χρόνια του, που βρίσκεται στην ομάδα, πρώτη φορά αμφισβητείται. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος, που ξέσπασε, μετά το τέλος του ματς με το Ρέθυμνο, μιλώντας στην COSMOTE TV (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ). Ο δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού του έκανε μία λογική ερώτηση και ο Σφαιρόπουλος την πήρε στραβά, απαντώντας, υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης, υπερβολικά. Είπε πράγματα, που αν ήταν ήρεμος, σίγουρα δεν θα τα έλεγε.

Η θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν κινδυνεύει, αλλά είναι η πρώτη φορά, που δέχεται κριτική από πολλές πλευρές. Από ΜΜΕ και από τον κόσμο, που μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φώναξε εν χορώ «Μίλαν Τόμιτς οε οε οε».

Είναι κάτι, που δεν έχει ξαναγίνει επί Σφαιρόπουλου και γενικώς η αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θύμισε παλιές εποχές, όταν ήταν να φύγει και έφυγε ο Γιαννάκης, αλλά και επί Γκέρσον.

Ο «Σφαιρό» πιστεύει πολύ στην δουλειά του και θεωρεί ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Το καλό για αυτόν είναι ότι δεν έχει παιχνίδια μπροστά του, που είναι χωρίς αύριο. Αλλά σιγουρα πρέπει να φτιάξει μία ομάδα, που να παίζει καλό μπάσκετ και να κερδίζει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ με την Χίμκι. Οχι σε άλλο ματς. Είναι ακόμη νωρίς, όμως, αφού έχει αρκετούς παίκτες καινούριους και θέλει τον χρόνο του.

Αφού πέρασε την μπόρα μετά την δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό, εκτιμάται ότι θα έχει χρόνο να δουλέψει και μετά από ένα σημείο να μπορεί να παίξει το μπάσκετ, που όλοι στον Πειραιά θέλουν να παίξει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» το καλύτερο... μέλλον – Τα δύο αστεράκια που θα «κυνηγήσει»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags