Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιατί είπαν «όχι» στην Εθνική οι παίκτες του Ολυμπιακού – Θα γίνει ανατροπή με τον ΠΑΟ;
Μπάσκετ
| 2017-11-14 16:36:00

Γιατί είπαν «όχι» στην Εθνική οι παίκτες του Ολυμπιακού – Θα γίνει ανατροπή με τον ΠΑΟ;

Sportdog Team
Γιατί είπαν «όχι» στην Εθνική οι παίκτες του Ολυμπιακού – Θα γίνει ανατροπή με τον ΠΑΟ;

Ποια η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους «αιώνιους»;

Στο ελληνικό μέτωπο οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εκείνοι, που τοποθετήθηκαν πρώτοι, όσον αφορά στη συμμετοχή τους στα «παράθυρα» της FIBA. Πρίντεζης, Μάντζαρης, Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ, Παπαπέτρου και Παπανικολάου απάντησαν αρνητικά με κοινή δήλωσή τους και ξεκαθάρισαν πως δεν θα είναι πιστοί στο ραντεβού τους με τις Εθνικές ομάδες τους. 

Ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δεν θα μπορούσαν να πάνε αντίθετα με τις επιταγές της Ευρωλίγκας, της οποίας είναι μέλος ο Ολυμπιακός. Και ο Ολυμπιακός συν τοις άλλοις είναι από τις ομάδες, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την διοργανώτρια αρχή.

Κάτι, που δεν συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό. Και είναι αμφίβολο αν οι διεθνείς του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσουν τον δρόμο αυτών του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές το καλοκαίρι, την στιγμή, που «έφαγαν» κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα για το Ευρωμπάσκετ. Και βέβαια η συμμετοχή στην Εθνική είναι τιμή, αλλά κανείς δεν πρέπει να αγνοεί το γεγονός ότι άπαντες πληρώνονται από τους συλλόγους τους.

Και οι παίκτες δεν είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι, που θα δούμε μπροστά μας με αγώνες της Ευρωλίγκας να γίνονται παράλληλα με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Αλλωστε ειδικά αυτοί οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν υπηρετήσει τις εθνικές με ζήλο και κόπο εδώ και πολλά χρόνια. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν, όταν δεν θα έχουν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags