Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμηλούς τόνους ο Ντένμον
| 2017-11-15 00:01:00

Χαμηλούς τόνους ο Ντένμον

Sportdog Team
Χαμηλούς τόνους ο Ντένμον

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού απόψε ήταν μετριόφρων στις δηλώσεις του.

Ο Μάρκους Ντένμον τόνισε μετά τη νίκη επί της Χίμκι πως είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να διαθέτει παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και δίνουν λύσεις. 

Αναλυτικά:

«Είμαι τυχερός που έφτασα σε αυτά τα στατιστικά απόψε, έμεινα στο παρκέ λίγο παραπάνω λίγο από το κανονικό και νιώθω τυχερός γι’ αυτό. Εγώ θέλω να βοηθώ την ομάδα την κερδίζει. Αυτός είναι ο ρόλος μου. Αυτός είμαι, έχω υπάρξει σε αυτό το παρκέ, έτσι παίζω όταν μου δίνεται η ευκαιρία. Τώρα δουλεύουμε αρκετά δυνατά στις προπονήσεις και κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. 

Ο προπονητής μου είπε να είμαι πιο επιθετικός αμυντικά και επιθετικά για να μπορεί να παίρνει 
περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Νιώθω ότι το παιχνίδι πριν από τον Ολυμπιακό ήταν το κλειδί. Μας έλειπαν οι λεπτομέρειες για να μπορούμε να κερδίζουμε. Αυτές τις ανακαλύψαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό μας έδωσε ώθηση για να δουλεύουμε καλύτερα. Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ, έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να σκοράρουν ή να φέρουν ενέργεια και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μία ομάδα. Μεγαλώνουμε ως ομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη και διορθώνουμε αυτά που έχουμε ήδη κάνει. 

Είμαι καλός αμυντικός, πολλές φορές αυτό δεν φαίνεται στα στατιστικά αλλά πιστεύω πως κάνω καλή δουλειά αμυντικά. Η Εφές προέρχεται από σημαντικές νίκες, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, θα είναι μία μάχη αλλά θα είμαστε έτοιμοι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags