Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλωσε τη Μάλαγα με buzzer beater η Ζαλγκίρις! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2017-11-15 00:11:00

Άλωσε τη Μάλαγα με buzzer beater η Ζαλγκίρις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άλωσε τη Μάλαγα με buzzer beater η Ζαλγκίρις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Λιθουανοί με σουτ του Ουλανόβας στα 1,9'' νίκησαν 85-73 στην παράταση!

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα η Ζαλγκίρις ήταν μπροστά, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ισπανοί ισοφάρισαν και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση, όμως ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος ο Ουλανόβας σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 85-83, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Στη πρώτη περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 13-9, όμως σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 21-17, στο 10′. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ισπανοί πίεσαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με την αναμέτρηση να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Οι Λιθουανοί μπορεί να βρέθηκαν για λίγο πίσω, όμως ανέκαμψαν και ξαναπήραν το προβάδισμα με 41-34, στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, όμως στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στην τελευταία τους επίθεση σε 72-72, με τον ΜακΚάλουμ και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο το παιχνίδι συνέχισε να βρίσκεται στην ισοπαλία και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης το σκορ ήταν στο 83-83, όμως ο Ουλανόβας είχε διαφορετική άποψη και με καλάθι ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος σκόραρε και χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πάνγκος και Μιλάκνις με 21 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι ΜακΚάλουμ και Μπρούκς με 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 34-41, 48-59, 72-72, 83-85.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags