Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιατί ο Ντένμον εμφανίστηκε... δαιμονισμένος με την Χίμκι – Μεγάλη δικαίωση Πασκουάλ!
Μπάσκετ
| 2017-11-15 00:25:00

Γιατί ο Ντένμον εμφανίστηκε... δαιμονισμένος με την Χίμκι – Μεγάλη δικαίωση Πασκουάλ!

Sportdog Team
Γιατί ο Ντένμον εμφανίστηκε... δαιμονισμένος με την Χίμκι – Μεγάλη δικαίωση Πασκουάλ!

Τι συνέβη με τον Αμερικανό μετά τον Ολυμπιακό;

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στην Χίμκι και πλέον η ηρεμία έχει έρθει και πάλι στις τάξεις του, μετά το πατατράκ από την ΑΕΚ.

Οι νταμπλούχοι πήραν τα πάνω τους, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, και αυτό φάνηκε, τόσο από την εύκολη νίκη επί του Πανιωνίου, όσο κυρίως από τον χθεσινό θρίαμβο επί της πλούσιας ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Μάρκους Ντένμον ήταν ο παίκτης, που έκανε την διαφορά. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Αμερικάνος δεν πτοήθηκε. Πήρε την ευκαιρία του την Κυριακή στην Νέα Σμύρνη και την έπιασε από τα μαλλιά.

Χθες έδωσε συνέχεια με ακόμη πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού ήταν ο βασικός λόγος, που ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο απέναντι στη ρωσική ομάδα. Στα 20'43'' που αγωνίστηκε, είχε 24 πόντους με 1/3 δίποντα, 7/9 τρίποντα, 1/2 βολές, μαζί με 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Ισως κάποιος άλλος παίκτης στην θέση του Ντένμον να είχε απογοητευτεί από τη μη χρησιμοποίηση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά το ματς άλλωστε ο ίδιος είχε γράψεισ τα Social Media ότι του συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρ του κάτι τέτοιο.

Ο Αμερικάνος, όμως, είναι πεισματάρης. Επαιζε μέχρι πέρυσι σε μικρές ομάδες και θέλει να αξιοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία, που του δίνεται στον Παναθηναϊκό. Επαιζε ένα διαφορετικό μπάσκετ και θέλει τον χρόνο του, ώστε να μπορεί να προσαρμοσθεί. Κόντρα σε Πανιώνιο και Χίμκι έδειξε μέρος των ικανοτήτων του, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι ο κόσμος δεν έχει δει τα καλύτερα.

Μπαίνοντας σε μία σημαντική φάση της Ευρωλίγκας, ο Πασκουάλ χαίρεται, που βλέπει μία προσωπική του καλοκαιρινή επιλογή να παίρνει τα πάνω της. Ακόμη είναι γενικά νωρίς, στο τέλος κρίνονται τα πάντα, αλλά ο Ντένμον έκανε μία πολύ καλή αρχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags