Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν αποθέωσε ο Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε ποιον πήραμε»!
| 2017-11-15 22:39:00

Αυτόν αποθέωσε ο Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε ποιον πήραμε»!

Sportdog Team
Αυτόν αποθέωσε ο Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε ποιον πήραμε»!

Για ποιον παίκτη του... έσταξε μέλι ο τεχνικός του Ολυμπιακού;

Παρά την έντονη κριτική που έχει δεχθεί, ο Μπράιαν Ρόμπερτς έωσε απαντήσεις με την καταπληκτική του εμφάνιση επί της Φενέρμπαχτσε απόψε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Αμερικανού, για τον οποίο τόνισε ότι δεν αμφέβαλε ποτέ, ακόμα και στο διάστημα που βρισκόταν εκτός ρυθμού.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

- Για την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Η ομάδα η έμπειρη πρέπει να λειτουργεί σωστά μετά από μία μεγάλη νίκη ή μια άσχημη ήττα. Σημασία έχει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

 

- Για τα θύματα από τις πλημμύρες στην Ελλάδα: «Αυτά που συμβαίνουν τα παρακολουθούμε από μακριά. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των ανθρώπων που έχουν χάσει τις ζωές τους. Είμαστε συγκλονισμένοι κι εμείς».

- Για την εικόνα του αγώνα: «Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που χάναμε με 10 πόντους, ήταν μια διαφορά που έγινε στα τελευταία δυόμισι λεπτά. Η διαφορά αυτή δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας στο πρώτο μέρος. Η Φενέρ πήρε το μομέντουμ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε διαφορετικά, πιο αποφασιστικά, παίξαμε καλύτερη άμυνα, εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο και στην επίθεση είχαμε ρυθμό, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ με Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς. Στην τέταρτη περίοδο πήραμε διαφορά που κρατούσαμε σταθερά, αλλά στα τελευταία λεπτά έγιναν κάποια λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να πλησιάσει. Ήταν πολύ σημαντικό που στην παράταση, εκεί που όλο το γήπεδο κόχλαζε, εμείς δεν χάσαμε την πίστη μας, συνεχίσαμε να παλεύουμε, αμυντικά και επιθετικά. Τα παιδιά έπαιξαν με αυταπάρνηση, είδαμε μεγάλες άμυνες και επιθέσεις, και φτάσαμε στη νίκη».

- Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού σταδιακά: «Ακόμη έχουμε παίκτες που θέλουν να προσαρμοστούν, έχουμε τραυματίες, έχουμε παιδιά που μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα και θέλουν το χρόνο τους. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη, έχει πολλές ανατροπές, είναι ένας μαραθώνιος και στο τέλος ο πιο δυνατός πνευματικά και σωματικά θα επικρατήσει. Εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

- Για την απόδοση του Ρόμπερτς: «Δεν ξέρω τι έχει ακούσει, αυτά τα λέτε εσείς. Ο Ρόμπερτς είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, ξέρουμε τι παίκτη πήραμε. Άρχισε πολύ καλά, μετά είχε δύο τραυματισμούς, έχασε το ρυθμό του και ήταν διστακτικός, αλλά αυτός είναι ο Ρόμπερτς και μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Όπως και τα άλλα παιδιά. Ο καθένας να βρει το ρόλο του και τη χημεία για να παίζουν όλοι μαζί για μεγάλο διάστημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags