Facebook Pixel Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς, οι καλύτεροι του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2017-11-15 22:55:00

Αυτοί οι δύο του Ολυμπιακού έδωσαν τις μεγάλες απαντήσεις στην Πόλη με τη Φενέρ

Sportdog Team
Αυτοί οι δύο του Ολυμπιακού έδωσαν τις μεγάλες απαντήσεις στην Πόλη με τη Φενέρ

Άλλος ξεχώρισε, άλλος ήταν ο MVP!

Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι, που ελάχιστοι περίμεναν πριν από το τζάμπολ, κερδίζοντας την Φενέρ στην Πόλη.

Δεν είναι μόνο ότι κατάφερε να περάσει από την έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, είναι ότι το έκανε, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και δείχνοντας τρομερό χαρακτήρα, μετά τη νέα ήττα, που υπέστη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα κέρδη για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο από αυτή τη νίκη είναι πολλά, πέρα από το βαθμολογικό. Κατ' αρχάς, ο ίδιος νοιώθει πολύ πιο άνετα, αφού μετά την δεύτερη ήττα από τους Πράσινους, πολλοί φίλοι της ομάδας του τον αμφισβήτησαν.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Μπράιαν Ρόμπερτς να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του από τότε, που πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα.

Ο Ρόμπερτς είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και όχι αδικαιολόγητα, αφού έπαιζε άσχημα. Με το Ρέθυμνο, όμως, παρουσίασε μεγάλη βελτίωση, απέναντι στην Φενέρ έκανε μαγική εμφάνιση, βγαλμένη από τις μέρες του στο ΝΒΑ, καταδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαίος παίκτης, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία πέντε χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Πάντως, πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος είναι ο πιο σταθερός παίκτης των Πειραιωτών σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει. Το βασικό του προσόν είναι ότι καταλαβαίνει άριστα το παιχνίδι, κάτι, που φάνηκε και στο ματς με την Φενέρ. Οι αποφάσεις, που παίρνει μέσα στον αγώνα, είναι ως επί το πλείστον λογικές και αποτελεί θετικό αγωγό σε αυτό, που προσπαθεί να κάνει φέτος η ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags