Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα «όργια» του Καλάθη που… στέλνουν τον ΠΑΟ Final-4 και τα σενάρια για αποχώρηση βόμβα!
| 2017-11-16 22:33:00

Τα «όργια» του Καλάθη που… στέλνουν τον ΠΑΟ Final-4 και τα σενάρια για αποχώρηση βόμβα!

Sportdog Team
Τα «όργια» του Καλάθη που… στέλνουν τον ΠΑΟ Final-4 και τα σενάρια για αποχώρηση βόμβα!

Ο δρόμος για τη δόξα και ο μεγάλος κίνδυνος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του εκτός Ελλάδας ευρωπαϊκή νίκη στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας οριακά της Εφές στο φινάλε και πανηγύρισε έτσι την τρίτη του σερί επιτυχία στην διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί οι δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Χίμκι.

Το Τριφύλλι τα κατάφερε στην Πόλη πάνω από όλα, γιατί είχε έναν Καλάθη, βγαλμένο από τις μέρες του Ελληνοαμερικάνου γκαρντ στο ΝΒΑ. Ο Καλάθης για ένα ριμπάουντ έχασε ένα μυθικό τριπλ-νταμπλ, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού πιστώνεται και το μεγάλο τρίποντο, που σημείωσε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, τρίποντο, που ουσιαστικά έδωσε τους δύο βαθμούς στην ομάδα του και μία τεράστια νίκη τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς, ενόψει της συνέχειας.

Αμέσως μετά τον αγώνα και στα social media, όλοι αποθέωσαν τον Καλάθη, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Νίκο Παππά, μέχρι τους απλούς φιλάθλους που δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα είδαν στην Πόλη, αλλά ταυτόχρονα ρωτούσαν τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπάρχει στον αέρα η προοπτική μέχρι το 2020, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Σίγουρα πάντα υπάρχει στο μυαλό του διεθνούς πλέι-μέικερ η επιστροφή στο ΝΒΑ, όπου είχε παίξει με τους Γκρίζλις.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη...ξέχασε τελείως το πατατράκ με την ΑΕΚ και είναι στο σωστό δρόμο για τη πρόκριση με πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Τώρα μπορεί να ξεκουραστεί, καθώς έχει μπροστά του το εύκολο ματς στην Χαλκίδα με την Κύμη και την επόμενη εβδομάδα ένα παιχνίδι. Δύσκολο μεν (με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ), αλλά ένα και όχι δύο, όπως την τρέχουσα εβδομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags