Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό! «Ο Πασκουάλ έκανε μεγάλη κίνηση από Πεδουλάκη - Αυτός να... θυσιαστεί για μεταγραφή»
| 2017-11-17 12:00:00

Φοβερό! «Ο Πασκουάλ έκανε μεγάλη κίνηση από Πεδουλάκη - Αυτός να... θυσιαστεί για μεταγραφή»

του Γιώργου Κτενά
Φοβερό! «Ο Πασκουάλ έκανε μεγάλη κίνηση από Πεδουλάκη - Αυτός να... θυσιαστεί για μεταγραφή»

Πού θέλει παίκτη ο ΠΑΟ; Συνέντευξη-ανάλυση στο Sportdog.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόοδο ως ομάδα μετά από τη νίκη στο ΣΕΦ, εναντίον του Ολυμπιακού, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Χρήστος Ρομπόλης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εξαιρετική παρουσία των Καλάθη και Γκιστ εναντίον της Εφές, αλλά και στο γεγονός ότι οι Πράσινοι πρέπει να ενισχυθούν στη θέση 5, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να «θυσιαστεί» ο Γκάμπριελ από το ρόστερ.

«Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό ότι έχει κάνει πρόοδο, κάτι που αποτελούσε το στοίχημα μετά από τη νίκη του στο ΣΕΦ. Υπάρχει κανονική πρόοδος, αν και χθες η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν πολύ καλός. Αλλά έχει προοδεύσει ουσιαστικά, έχει καλύτερες συνεργασίες, αποστάσεις και στην άμυνα ήταν πολύ πιο πιεστικός. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να ανέβουν κάποιοι παίκτες, προκειμένου να υπάρξουν μεγαλύτερα διαστήματα απόδοσης που να θυμίζουν τον αγώνα εναντίον της Χίμκι, καθώς ήταν ο καλύτερος φετινός του Παναθηναϊκού», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Χρήστος Ρομπόλης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την εξαιρετική παρουσία του Νικ Καλάθη:

«Έχει, πλέον, τρομερή αυτοπεποίθηση, είναι ξεκάθαρο. Τα σουτ δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, από την άποψη ότι άλλες φορές θα μπούνε και άλλες όχι. Αλλά χθες ζητούσε συνεχώς την μπάλα στα κρίσιμα, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει να το κάνει. Ζητούσε μπάλα, έκανε διεισδύσεις, τα πάντα. Πολύ μεγάλο κέρδος αυτό για τον Παναθηναϊκό. Αλλά το θέμα είναι να παίρνει ανάσες. Χθες ο Πασκουάλ δεν μπορούσε να τον βγάλει για να μην του χαλάσει τον ρυθμό, αλλά και λόγω του Λεκαβίτσιους που δεν τα πήγε καλά. Θεωρώ ότι η εμφάνιση του Καλάθη ήταν μια από τις καλύτερες που έχει κάνει ποτέ Έλληνας παίκτης στην Ευρωλίγκα».

Πώς είδες την εμφάνιση του Γκιστ;

«Αυτό που έκανε ο Πεδουλάκης με τον Γκιστ, αρχικά που τον έφερε αρχικά στον Παναθηναϊκό και κυρίως που τον καθιέρωσε πάνω στους αντίπαλους γκαρντ, είναι προς τιμήν του Πασκουάλ που δεν το έχει αλλάξει. Στην τελευταία κατοχή του ΜακΚάλουμ ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβαλε πάνω του τον Γκιστ, που έχει γρήγορα πόδια και μεγάλα χέρια για να τον καλύψει, και πήρε αυτό που ήθελε. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και ο Γκιστ».

Υπάρχει κουβέντα, όμως, κατά πόσο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτη στη θέση 5.

«Χρειάζεται παίκτη ο Παναθηναϊκός κατά την άποψή μου, καθώς ο Βουγιούκας κάνει συγκεκριμένα πράγματα και χθες για παράδειγμα ήταν πολύ χρήσιμος. Ο Όγκαστ τακτικά έχει ακόμα ελλείψεις και θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει παίκτη σε αυτή τη θέση. Θα μπορούσε να θυσιαστεί ο Γκάμπριελ για να αποκτηθεί ένας Αμερικανός, καθώς για τον Ντένμον δεν το συζητάω καν. Όγκαστ και Βουγιούκας δεν αλλάζει τίποτα ακόμα κι αν φύγουν, καθώς δεν πιάνουν θέση ξένου. Το σημαντικό όμως για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει βατό πρόγραμμα για τη συνέχεια, καθώς στα επόμενα 7 παιχνίδια μπορεί να κάνει 7 νίκες. Αλλά ακόμα και 6 ή 5 να κάνει, θα είναι καλά. Είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά είναι βατά. Δεν έχει να πάει στην έδρα της Φενέρ ή στη Μόσχα, για παράδειγμα».

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Κάλυψε σε μεγάλο βαθμό την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να κερδίσει και σήμερα και τον Αστέρα. Δεν θα έχει πρόβλημα είναι νομίζω, είναι καλύτερη ομάδα. Την γκρίνια που δημιουργήθηκε μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περνάει, ενώ τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει και ο Σπανούλης και μπορεί να βλέπει με καλύτερο μάτι το μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες εναντίον της Φενέρ, που δεν ξέρω αν θα τις έχουν οι άλλοι εύκολα. Παιχνίδι με το παιχνίδι, πάντως, περιμένω ο Ολυμπιακός να γίνεται καλύτερος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags