Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος Πασκουάλ για το θέμα με τα «παράθυρα»: «Θα γίνω κακός, να βρουν λύση»
| 2017-11-19 20:06:00

Ξεκάθαρος Πασκουάλ για το θέμα με τα «παράθυρα»: «Θα γίνω κακός, να βρουν λύση»

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Πασκουάλ για το θέμα με τα «παράθυρα»: «Θα γίνω κακός, να βρουν λύση»

Τι είπε για το πρόβλημα του Ρίβερς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τα "παράθυρα" για τις Εθνικές, ενώ μίλησε και για την αδιαθεσία που ένιωσε ο Ρίβερς στο ματς με την Κύμη.

«Πρώτα απ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην Κύμη και να ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια. Έκαναν εξαιρετικό ματς. Έτσι όπως αγωνίστηκαν ήταν δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στην νίκη. Έπαιξαν με ενέργεια και συγκέντρωση και στην άμυνα και στην επίθεση. Εμείς ξεκινήσαμε καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα δεν βρήκαμε ρυθμό. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως σταματήσαμε να σκοράρουμε. Δεν βρίσκαμε πάσες, κάναμε πολλές ντρίμπλες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν πολύ βελτιωμένοι και φτάσαμε στην νίκη που τόσο θέλαμε», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Όσο για το πώς βλέπει ο ίδιος την ομάδα του μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο του «τριφυλλιού» είπε: «Προσπαθούμε να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Όσο για την φιλοσοφία μας θέλουμε να κάνουμε τα πάντα τέλεια. Αυτό ήθελα από την πρώτη μέρα. Κάποια βράδια κάνουμε καλύτερη δουλειά από κάποιοι άλλα, αλλά πάντα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να προετοιμαζόμαστε σοβαρά και να σεβόμαστε τους πάντες».

Για τον Κέι Σι Ρίβερς είπε:  «Στο ημίχρονο ένιωσε αδιαθεσία, δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αποφασίσει ε να τον αφήσουμε στα αποδυτήρια για να ξεκουραστεί. Θα πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο και ελπίζω ότι θα φανεί ότι δεν είναι τίποτα».

Τέλος για την κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τόνισε: «Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να μην πάρω θέση γι αυτό το θέμα, για αυτήν την κατάσταση. Ότι και να πω κάποιος θα γίνω κακός με κάποιον, οπότε προτιμώ να μην πω τίποτα γιατί δεν δημιούργησα εγώ αυτήν την κατάσταση. Όποιος την δημιούργησε ας βρει και την λύση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags