Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο... στόχος της «πράσινης» βόμβας Γιαννακόπουλου - Παρασκήνιο με Ολυμπιακό
| 2017-11-21 16:40:00

Αυτός είναι ο... στόχος της «πράσινης» βόμβας Γιαννακόπουλου - Παρασκήνιο με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αυτός είναι ο... στόχος της «πράσινης» βόμβας Γιαννακόπουλου - Παρασκήνιο με Ολυμπιακό

Απίστευτος πόλεμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει όλους τους παίκτες του για το παιχνίδι της Εθνικής, την Δευτέρα με το Ισραήλ, σε μία απόφαση, που δεν ήταν ακριβώς μη αναμενόμενη. 

Οι «πράσινοι» σε αντίθεση με αυτούς του Ολυμπιακού είχαν και έχουν διάθεση να βοηθήσουν την επίσημη αγαπημένη στα «παράθυρα» της FIBA.

Για αυτό άλλωστε και έδωσαν τον Ντίνο Μήτογλου (δεν υπολογίζεται για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση) για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μεγάλη Βρετανία, για το οποίο όμως δεν μπορούσαν να δώσουν το "οκ" για όλους τους διεθνείς, καθώς την ίδια ώρα υπάρχει το ματς του Τριφυλλιού με την Ρεάλ για την Ευρωλίγκα

Όμως για τον επόμενο αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ, οι άνθρωποι των Πράσινων τους έδωσαν όλους, αφού το επόμενο παιχνίδι τους για την Ευρωλίγκα είναι την επόμενη Παρασκευή με την Μάλαγα και μάλιστα στο ΟΑΚΑ. 

Αρα για τους διεθνείς του Τριφυλλιού ο αγώνας με το Ισραήλ θα ήταν σαν να υπήρχε αγώνας για την Α1. Βολεύει μάλιστα το ότι θα γίνει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Γενικά ο Παναθηναϊκός δείχνει αυτή την διάθεση γιατί πέρα από το γνωστό, ότι, δηλαδή, πάντα είναι στο πλευρό της Εθνικής, θέλει να πάει και κόντρα στην Ευρωλίγκα, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα, που δεν έχει προβλήματα με την διοργάνωση, δεν θα εκπροσωπηθεί στα «παράθυρα». Με την Μεγάλη Βρετανία δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό, καθώς μία μέρα πριν παίζει στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Αλλά και με το Ισραήλ θα ήταν δύσκολο κάτι τέτοιο, καθώς το συγκεκριμένο ματς είναι την Δευτέρα, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη στην Βαλένθια, άρα την Τετάρτη πρέπει να φύγει για την Ισπανία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags