Facebook Pixel Οι τιμωρίες που προβλέπονται για τους παίκτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2017-11-21 18:10:00

Τί θα γίνει με την Εθνική και τους παίκτες των «αιωνίων»; Οι τιμωρίες που προβλέπονται!

Sportdog Team
Τί θα γίνει με την Εθνική και τους παίκτες των «αιωνίων»; Οι τιμωρίες που προβλέπονται!

Εξελίξεις με τους διεθνείς παίκτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

Η έναρξη των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 πλησιάζει και το θέμα των «παραθύρων» της FIBA παραμένει στην επικαιρότητα.

Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι δεν θα ενισχύσουν την Εθνική Ελλάδας στις αναμετρήσεις με Μεγάλη Βρετανία (24/11) και Ισραήλ (27/11), τη στιγμή που οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε να δώσουν το «παρών» μόνο στην δεύτερη αναμέτρηση.

Συνεπώς, προβλέπονται και διαφορετικές τιμωρίες για τους παίκτες των δυο ομάδων. Με βάση τον κανονισμό, οι διεθνείς των Πειραιωτών κινδυνεύουν με τιμωρία δυο αγωνιστικών από τους αγώνες της Basket League, ενώ αυτοί των Πρασίνων με μια, όσοι και οι αναμετρήσεις της Εθνικής που θα χάσουν.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν όντως οι τιμωρίες θα εφαρμοστούν, όμως υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, σε περίπτωση που κάποιος εκ των αντιπάλων των δυο ομάδων καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των διεθνών.

Και αν Τρίκαλα και Κόροιβος (αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αντίστοιχα στην 7η αγωνιστική), κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ότι η ΑΕΚ δεν θα καταθέσει ένσταση για τους διεθνείς στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags