Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Λάσο για Παναθηναϊκό – Ποιους παίκτες αποθέωσε ξεχωριστά
| 2017-11-23 16:55:00

Τρομερές ατάκες Λάσο για Παναθηναϊκό – Ποιους παίκτες αποθέωσε ξεχωριστά

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Λάσο για Παναθηναϊκό – Ποιους παίκτες αποθέωσε ξεχωριστά

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει πάρα πολύ στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Πάμπλο Λάσο, ενόψει της επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

«Μέσα στους τραυματισμούς που μας ταλαιπωρούν ήδη και ο Τζέφρι Τέιλορ θα χάσει το παιχνίδι λόγω μυϊκού προβλήματος. Πηγαίνουμε στην Αθήνα με μόλις 12 παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι μία αθλητική ομάδα με μόλις δύο παίκτες που δεν σουτάρουν από την περιφέρεια, τους Όγκαστ και Βουγιούκα. Οι υπόλοιποι μπορούν να σκοράρουν είτε από απόσταση, είτε από στο ένας με έναν. Έχουν έναν πολύ αποφασιστικό παίκτη, τον Καλάθη, ο οποίος πάντα δίνει τον ρυθμό, ενώ ο Λεκαβίτσιους τον συμπληρώνει πολύ καλά. Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός τα έχει όλα: Έναν μεγάλο σουτέρ τον Ντένμον, έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι τον Ρίβερς και τον Παππά που μπορεί να σε κόψει σαν… μαχαίρι…

Ο Αντετοκούνμπο τους δίνει ενέργεια και ο Λοτζέσκι επίσης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Σίνγκλετον πέτυχε έξι τρίποντα, ενώ ο Γκιστ είναι ένας παραδοσιακός παίκτης Ευρωλίγκας. Είναι μία πλήρης ομάδα με βαθύ ρόστερ και μεγάλη εμπειρία.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός έχει έναν καλό προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ. Θα είναι μία σημαντική πρόκληση για εμάς, καθώς μέσα από την αθλητικότητά τους μπορούν να βάζουν έναν σκληρό ρυθμό. Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν επίπεδο και για να νικήσουμε στην Αθήνα θα πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags