Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «τύχη» που δεν έπαιξε πολύ ο Μιλουτίνοφ, ο διαστημικός ΜακΛιν και η απάντηση του… τελειωμένου!
| 2017-11-24 00:34:00

Η «τύχη» που δεν έπαιξε πολύ ο Μιλουτίνοφ, ο διαστημικός ΜακΛιν και η απάντηση του… τελειωμένου!

Sportdog Team
Η «τύχη» που δεν έπαιξε πολύ ο Μιλουτίνοφ, ο διαστημικός ΜακΛιν και η απάντηση του… τελειωμένου!

Τεράστια δικαίωση του Σφαιρόπουλου στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός πιστοποίησε τη πολύ καλή του κατάσταση με τη νίκη στο Μιλανο. Μια νίκη (85-86), που σημαίνει πολλά για τη συνέχεια και κυρίως για το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα. Οι Πειραιώτες είναι πλέον στο 7-2 και προσωρινοί μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Ευρωλίγκα, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα γιατί πήρε ένα ματς, που στράβωσε στο τέλος. Με τον Παπανικολάου να βγάζει μεγάλη άμυνα και τους ΜακΛιν και Ρόμπερτς να κάνουν παιχνιδαρα.

Ο ΜακΛιν εκτέλεσε την πρώην του ομάδα και πολλοί Ολυμπιακοί έλεγαν ‘’ευτυχώς που δεν έπαιξε πολύ ο Μιλουτινοφ’’. Ο ΜακΛιν πήρε την ευκαιρία και έκανε τη καλύτερη του εμφάνιση από τότε που πήγε στον Πειραιά.

O Αμερικανός έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις φετινές του εμφανίσεις, όμως απέναντι στην πρώην ομάδα του έκανε ματσάρα. Σκόραρε 22 πόντους με 10/14 δίποντα και 2/3 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και συγκέντρωσε 25 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Αν και ξεκίνησε πίσω από τους Μιλουτίνοφ και Μπόγρη, δικαίωσε τον Σφαιρόπουλο και απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόμπερτς έδωσε συνέχεια στη μαγική εμφάνιση που έκανε με την Φενέρμπαχτσε και όλοι πλέον πίνουν νερό στο όνομα του. Στον Πειραιά ήδη ξεχάστηκαν οι δύο ήττες από Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζουν ότι ακόμη δεν έχουν κάνει τίποτα. Οι δύο νίκες με Ερυθρό Αστέρα και Μιλάνο έφτιαξαν το κλίμα, έφεραν ξανά την ηρεμία και πλέον ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει για εκεί που στοχεύει.

Για το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα και φυσικά το Final 4 στο Βελιγράδι. Με εμφανίσεις σαν αυτή στο Μιλάνο και κυρίως με την αντίδρασή τους στα τελευταία λεπτά χωρίς τον Σπανούλη, δείχνουν πως έχουν τα «κότσια» και την ποιότητα για να πετύχουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags