Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο χέρι του Λάσκαρη η συμφωνία με Τούρκους για τον Άρη
| 2017-11-24 13:11:00

Στο χέρι του Λάσκαρη η συμφωνία με Τούρκους για τον Άρη

Sportdog Team
Στο χέρι του Λάσκαρη η συμφωνία με Τούρκους για τον Άρη

Σήμερα η τελική συνάντηση.

Στην κρίση του Νίκου Λάσκαρη βρίσκεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Metrosport, η συνεργασία με τους Τούρκους επιχειρηματίες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Αρης θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα λάβει μέρος στην τελική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι στα γραφεία του ΑΣ παρουσία του προέδρου Γιάννη Ψηφίδη και φυσικά των Τούρκων επιχειρηματιών μεταξύ των οποίων και του Αϊχάν Γκιουνέρ.

Το τελευταίο έχει την αξία του διότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας STORKS με την οποία συζητείται εμπορική και χορηγική συνεργασία απείχε από τις χθεσινές συναντήσεις. Τον εκπροσώπησε ο Τανιέλ Γιλμάζ ο οποίος χθες το μεσημέρι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη. Αυτή η συνάντηση κατέδειξε δύο πράγματα. Την προφορική συμφωνία που υφίσταται με την ΚΑΕ για τη χορηγική συνεργασία αλλά και τη μορφή υλοποίησής της καθώς ζητήθηκε το δικαίωμα εκμετάλλευσης του σήματος. Για την ακρίβεια, ο κ. Ψηφίδης είναι ενήμερος σχετικά με τα προϊόντα που ήδη έχουν δημιουργηθεί (με το σήμα του Αρη), αλλά ως ο θεματοφύλακας του συλλόγου θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του και φυσικά – εφόσον υπάρξει συμφωνία – να τρέξουν οι δύο πλευρές όλες τις σχετικές νομικές διαδικασίες καθώς απαιτείται και η έγκριση από το Υπουργείο Εμπορίου.

Αυτός που θα καθορίσει αυτή την υπόθεση είναι ο Νίκος Λάσκαρης. Για την ακρίβεια, είναι στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ η επικύρωση της συμφωνίας που υπάρχει σε προφορικό επίπεδο και η αποτύπωσή της σε μια κόλλα χαρτί. Είναι προφανές ότι στο τραπέζι της συζήτησης υπάρχει μια μορφή εμπορικής και χορηγικής συνεργασίας. Δηλαδή, η δημιουργία προϊόντων με το σήμα του Άρη τα οποία θα τεθούν προς πώληση στη λιανική αγορά αλλά και η χορηγική συνεργασία που σημαίνει ζεστό χρήμα. Είναι επίσης γνωστό ότι τόσο Νίκος Λάσκαρης όσο και η Τζώρτζια Ευσεβίου βλέπουν με θετικό μάτι την όλη υπόθεση αλλά οι προθέσεις τους θα αποδειχθούν στη σημερινή καταλυτική συνάντηση των τριών εμπλεκόμενων πλευρών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags