Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινεί ηθοποιός του «1968» - «Δέθηκα περισσότερο με την ΑΕΚ - ένσημο για την καριέρα του»
| 2017-11-24 15:54:00

Συγκινεί ηθοποιός του «1968» - «Δέθηκα περισσότερο με την ΑΕΚ - ένσημο για την καριέρα του»

Sportdog Team
Συγκινεί ηθοποιός του «1968» - «Δέθηκα περισσότερο με την ΑΕΚ - ένσημο για την καριέρα του»

Φοβερές δηλώσεις από πρωταγωνιστή της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη.

Για τη συμμετοχή του στην ταινία του Τάσου Μπουλμέτη για το έπος της ΑΕΚ το 1968, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο γνωστός ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα της ταινίας: «Στην ταινία βλέπουμε στιγμές διαφόρων ανθρώπων. Είναι ιστορίες μέσα και έξω από το έπος του 1968 και κατά τη διάρκεια του που έχει διάφορα αποτελέσματα. Είναι μικρές ιστορίες, με πολλούς ηθοποιούς, που παντρεύονται μεταξύ τους και γύρο από το έπος της ΑΕΚ»

Για όσα ένιωσε στην ταινία: «Είμαι ΑΕΚ και όσο μπορώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Για μένα είναι ένσημο στην καριέρα. Με αυτό θα έχω ακόμα μεγαλύτερη σχέση με την ομάδα, πέρα από την Μικρά Ασία και τους πρόσφυγες παππούδες μου. Χαίρομαι που η ταινία με συνδέει ακόμα περισσότερο με την ομάδα μου».

Για την συγκίνηση που προκαλεί το τρέιλερ: «Τα μεγάλα αθλητικά κατορθώματα, συγκινούν βαθιά. Ακούμε ας πούμε τη μετάδοση του Euro και ανατριχιάζουμε. Στα αθλητικά γεγονότα κάτι μας ακουμπάει. Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags