Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή αποθέωση Ρούντι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!
Μπάσκετ
| 2017-11-25 00:17:00

Φοβερή αποθέωση Ρούντι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Φοβερή αποθέωση Ρούντι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Τι είπε ο Ισπανός για την ήττα της Ρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ρούντι Φερνάντεθ, που παράλληλα σχολίασε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να επαναλάβει τα ίδια λάθη στο μέλλον.

«Πιστεύω ότι γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι στο τρίτο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι ήταν περισσότερο επιθετικοί από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο και με αυτή την αίσθηση επέστρεψαν στο παιχνίδι. Συνεχίσαμε να κάνουμε την δουλειά μας, αλλά στο τέλος εξαιτίας μικρών λαθών και κυρίως της ατμόσφαιρας στο γήπεδο επιστρέφουμε με ήττα.

Είμαι ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που επιδείξαμε και τον τρόπο που σχεδιάσαμε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Μερικές φορές η τελική ώθηση δίνεται από τον κόσμο, συμβαίνει και στα δικά μας εντός έδρας ματς. Είχαν αυτή την ώθηση σήμερα και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα αποφεύγουμε. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος αλλά όχι στο δεύτερο. Πρέπει να μάθουμε ώστε να μην το επαναλάβουμε. Γενικά κάναμε καλό ματς.

Έχει ταλέντο ο Παναθηναϊκός αλλά είναι δύσκολο να δίνεις το 100% για 40 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι για το ματς και μαθαίνουμε από τα μικρά λάθη που τους έδωσαν την νίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags