Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια «βόμβα» με γερό... μπάσιμο στον Άρη - Μένουν οι ανακοινώσεις!
| 2017-11-25 08:20:00

Τεράστια «βόμβα» με γερό... μπάσιμο στον Άρη - Μένουν οι ανακοινώσεις!

Sportdog Team
Τεράστια «βόμβα» με γερό... μπάσιμο στον Άρη - Μένουν οι ανακοινώσεις!

Υπάρχει, ήδη, συμφωνία!

Μια ανάσα από ένα σημαντικό deal βρίσκεται ο Άρης, καθώς υπάρχει συμφωνία με Τούρκους επιχειρηματίες για χορηγική συνεργασία!

Ο Νίκος Λάσκαρης είχε συναντήσεις με τους Ηλία Κολοβέτσιο, Τανιέλ Γιλμάζ, Παναγιώτη Θεοδωρίδη, παρόντων και των Μάνου και Βασίλη Λάσκαρη και πλέον η σύμπραξη του Άρη με τους Τούρκους δείχνει πιο κοντά από ποτέ.

Η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ ανέφερε πως: "Στη συνάντηση των διοικούντων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, εξετάστηκαν όσα έχουν ειπωθεί προφορικά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κι έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί στην αλληλογραφία των δυο πλευρών. Αποφασίστηκε να ετοιμαστεί τις επόμενες μέρες ένα σχεδιάγραμμα ενεργειών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες".

Το ζητούμενο, πλέον, είναι η διευκρίνιση της χορηγίας: τι θα αφορά, ποιες εταιρίες θα διαφημιστούν, πόσα χρήματα θα δώσουν, πότε θα τα δώσουν, πώς θα τα δώσουν. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους έκαναν λόγο για ποσά 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο επ΄αυτού και μένει να δούμε τις εξελίξεις που αναμένονται μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags