Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινημένος ο Βασιλακόπουλος - Η πρόβλεψή του για το μέλλον της Εθνικής!
| 2017-11-27 20:04:00

Συγκινημένος ο Βασιλακόπουλος - Η πρόβλεψή του για το μέλλον της Εθνικής!

Sportdog Team
Συγκινημένος ο Βασιλακόπουλος - Η πρόβλεψή του για το μέλλον της Εθνικής!

Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Ελλάδας ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τα δυο πρώτα παιχνίδια της για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με ισάριθμες νίκες και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες της «Επίσημης Αγαπημένης».

Παράλληλα, ο κ. Βασιλακόπουλος προέβλεψε ότι θα βρεθεί λύση στην ασυνεννοησία για τα «παράθυρα» των προκριματικών από τη FIBA και τον ερχόμενο Φεβρουάριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την Εθνική.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Τα συγχαρητήρια είναι για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Νομίζω ότι για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ. Παρά τις δυσκολίες η Εθνική ανταπεξήλθε με τον καλύτερο τρόπο και δείχνει πώς θα πορευτεί. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να θεωρούμε πως η παρουσία μας στο παγκόσμιο μπάσκετ είναι δεδομένη.

«Το κλίμα είναι συγκινητικό. Είμαι συγκινημένος. Παιδιά από αυτά όπως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδειξαν τέτοιο "θέλω", που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες. Είμαι ειλικρινά χαρούμενος με αυτά τα παιδιά. Έρχεται από πίσω η ομάδα που σε αυτό το γήπεδο πήρε το χρυσό στην Ευρώπη, η Κ20. Πάμε καλά».

Για το ματς με την Μεγάλη Βρετανία, είπε: «Αν έλεγα πως δεν αγχώθηκα, θα έλεγα ψέματα. Για μια στιγμή θεωρήσαμε πως το παιχνίδι τελείωσε. Έγινε μια σπάνια ανατροπή. Κερδίσαμε έστω και με τον τρόπο αυτό. Εδώ είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα δείχνει και τη διαφορά των δύο ομάδων».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει, ώστε να βρεθεί λύση στη διαμάχη της FIBA με την Euroleague, υπογράμμισε: «Η ίδια η κοινωνία θα δώσει τη λύση. Η κοινωνία πιέζει. Αυτή η πίεση θα οδηγήσει σε αποτελέσματα. Να κάνω μια πρόβλεψη; Τον Φεβρουάριο, στα επόμενα "παράθυρα" η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Θα συνειδητοποιήσουν όλοι τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags