Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα υπάρξει τιμωρία για τους παίκτες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού λόγω της Εθνικής;
| 2017-11-27 20:45:00

Θα υπάρξει τιμωρία για τους παίκτες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού λόγω της Εθνικής;

Sportdog Team
Θα υπάρξει τιμωρία για τους παίκτες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού λόγω της Εθνικής;

Η Εθνική που πάτησε γκάζι και οι συνέπειες της αποχής.

Η Εθνική πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και «εξαφάνισε» το ούτως ή άλλως περιορισμένης δυναμικότητας Ισραήλ, κάνοντας έτσι το «2 στα 2» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έγινε... αφεντικό στον 8ο όμιλο, με το πέρας των πρώτων δύο αγωνιστικών των προκριματικών και έχει την ευκαιρία τον Φεβρουάριο να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της, κόντρα σε Εσθονία (23/02/2018) και Μεγάλη Βρετανία (25/02/2018) στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Ο κόσμος, που βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενθουσιάστηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Σε αυτό την βοήθησαν πολύ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που ενσωματώθηκαν στην Εθνική την Κυριακή. Ο Καλάθης, δηλαδή, ο Αντετοκούνμπο και ο Βουγιούκας.

Οι τρεις τους δεν έφεραν μόνο την αναμφισβήτητη ποιότητα τους, προσέθεσαν επίσης την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, και την σούπερ ψυχολογία τους, από την στιγμή, που προέρχονται από συνεχόμενες και μεγάλες νίκες στον Παναθηναϊκό. Ο Θανάσης ειδικά έκανε τρομερό ματς και με τις τάπες στην άμυνα και τα καρφώματα στην επίθεση, προσέφερε και θέαμα!

Ολη αυτή η κατάσταση μάλιστα κάνει καλό γενικότερα στους «πράσινους», οι οποίοι σε αντίθεση με τους παίκτες του Ολυμπιακού συμμετείχαν έστω και σε ένα παιχνίδι της επίσημης αγαπημένης. 

Από δω και πέρα ένα πράγμα, που έχει ενδιαφέρον, είναι αν θα υπάρξουν τιμωρίες για τους παίκτες, που δεν πήγαν στην Εθνική. Και για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και για τους τρεις του Παναθηναϊκού, που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία.

Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις και από τις άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags