Facebook Pixel Sportdog.gr | Ενθουσιασμένος με Εθνική ο Θανάσης! «Είναι φοβερό»!
| 2017-11-28 10:22:00

Ενθουσιασμένος με Εθνική ο Θανάσης! «Είναι φοβερό»!

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος με Εθνική ο Θανάσης! «Είναι φοβερό»!

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA. Tι είπε για τον Γιάννη;

o φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της δεύτερης νίκης της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, μετρώντας 9 πόντους και 2 τάπες σε 10:11" συμμετοχής απέναντι στο Ισραήλ.

Λίγο μετά το 82-61 επί της ομάδας του Όντεντ Κάτας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA και τόνισε αρχικά:

«Τα προκριματικά φέρνουν την Εθνική ομάδα πιο κοντά στον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο για τους φιλάθλους σε όλη την χώρα, που δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για να δουν την Εθνική ομάδα να αγωνίζεται. Είναι σα να έχουμε Eurobasket σε κάθε χώρα. Είναι φοβερό».

Σχετικά με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε: «Είναι κάτι μοναδικό, μεγάλη περηφάνια. Αυτό είναι το συναίσθημα. Παίζεις για την πατρίδα σου, την οικογένειά σου, τους φίλους σου. Παίζεις για όλους. Φυσικά θα θέλαμε να έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας, αλλά την ίδια ώρα είδαμε κάποια καινούρια πρόσωπα, τα οποία ελπίζω να ξαναδώ την επόμενη φορά».

Σχετικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική μας ομάδας στα «παράθυρα» του καλοκαιριού, ο Θανάσης ανέφερε: «Θεωρητικά ναι, αλλά αυτό που μετράει είναι να μείνει υγιής μέχρι τότε».

Κλείνοντας, ο άσος του Παναθηναϊκού Superfoods αναφέρθηκε στο νέο σύστημα των προκριματικών, τονίζοντας: «Είναι σαν το ποδόσφαιρο. Αντί να παίζουμε μόνο τα καλοκαίρια, έχουμε την ευκαιρία να αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Πλέον, η Εθνική ομάδα δεν είναι μία ομάδα του... καλοκαιριού. Ο κόσμος περιμένει την Εθνική ώστε να την δει και περιμένει το επόμενο παιχνίδι της, επειδή πλέον αποτελεί μέρος της χειμωνιάτικης ζωής μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags