Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι κάνει τον Παπανικολάου να απολαμβάνει τον Ολυμπιακό;
| 2017-11-30 23:48:00

Τι κάνει τον Παπανικολάου να απολαμβάνει τον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Τι κάνει τον Παπανικολάου να απολαμβάνει τον Ολυμπιακό;

Αποκάλυψε το μυστικό του!

Ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Βαλένθια και εξήγησε τι τον κάνει να απολαμβάνει το να παίζει στους «ερυθρόλευκους».

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε αρχικά:

«Από την αρχή της σεζόν, η ομάδα έχει τεθεί σε μία παράξενη κατάσταση με τους τραυματισμούς. Ψάχνουμε σε κάθε ματς διάφορους τρόπους και παίκτες να παίζουν σε 2-3 θέσεις. Αυτό που με κάνει να απολαμβάνω αυτή την ομάδα, είναι ότι ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί σε ο, τι του ζητηθεί. Μπορεί να μην το κάνει τέλεια, αλλά αυτή είναι η έννοια της ομάδας».

Σχετικά με το αν ένιωθε στο ματς πως έχει πολλή όρεξη, τόνισε: «Πάντα έχω πολλή όρεξη για μπάσκετ. Και πάλι όμως θέλω να σταθώ στην ομάδα. Αυτή η ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί όποιον είναι στην καλύτερη στιγμή. Κοιτά ποιος είναι σε καλή μέρα, σε καλή θέση. Έτσι, σε κάθε παιχνίδι υπάρχει διαφορετικός πρωταγωνιστής. Το να μαρκάρει τον Έρικ (σ.σ. Γκριν) είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ ευέλικτος, κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Είναι εξαιρετικός παίκτης». 

Για το γεγονός πως μετά από ένα άστοχο σουτ του Στρέλνιεκς, σηκώθηκε πρώτος από τον πάγκο και τον χειροκρότησε, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που ξεκινά από μέσα σου. Βγαίνει σε όλα τα παιδιά. Σε μία μεγάλη σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν πάρα πολλά εμπόδια. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες σε βοηθούν να κρατάς καλό το κλίμα, να είμαστε όλοι αρμονικά μεταξύ μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags