Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αν χρειαστεί να παίξει και ο Αρσενόπουλος, θα παίξει»!
| 2017-11-30 23:52:00

«Αν χρειαστεί να παίξει και ο Αρσενόπουλος, θα παίξει»!

Sportdog Team
«Αν χρειαστεί να παίξει και ο Αρσενόπουλος, θα παίξει»!

Στο βάθος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε μετά τη νίκη στη Βαλένθια, πως η ομάδα δούλεψε σωστά, περιόρισε τον αντίπαλό της και κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πει ότι έχουμε 15 έτοιμους παίκτες, αν χρειαστεί να παίξει και ο Αρσενόπουλος θα παίξει. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε τη Βαλένθια, την κρατήσαμε στους 64 πόντους, είχαμε 47% τρίποντα και 17 επιθετικά ριμπάουντ και αυτά μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε πει να χτυπήσουμε με τον Παπανικολάου και τον Τόμπσον, και ο Παπαπέτρου που έπαιξε στο «τρία» διάβασε πολύ καλά τις φάσεις, χτυπήσαμε επίσης τους ψηλούς στο πικ εν ρολ, στο πλάι.

Ο Τολιόπουλος ήταν πολύ καλός, όσο έπαιξε και αμυντικά και επιθετικά έκανε αυτό που έπρεπε σε ένα γήπεδο δύσκολο έχοντας μεγάλη πίεση στα γκαρντ μας. Έκανε νομίζω ένα λάθος και αυτό δεν πρέπει να σταματάει. Πρέπει να δουλεύει γιατί πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Ποτέ δεν πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, αν παίζει έτσι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής γιατί βοήθησε την ομάδα και ήταν θετικός. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, άλλος αντίπαλος, άλλοι παίκτες, εμείς βάζουμε αυτή τη νίκη στον κουμπαρά και συνεχίζουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags