Facebook Pixel Sportdog.gr | Το «αντίο» του Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό - Ποιον ευχαρίστησε προσωπικά! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2017-12-01 18:57:00

Το «αντίο» του Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό - Ποιον ευχαρίστησε προσωπικά! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το «αντίο» του Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό - Ποιον ευχαρίστησε προσωπικά! (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας γκαρντ αποχαιρέτησε το Τριφύλλι με φορτισμένο μήνυμα!

Μετά από 3.5 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποχωρεί από το Τριφύλλι προκειμένου να επιστρέψει στον Άρη για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας γκαρντ είπε «αντίο» στους Πράσινους μέσω συγκινητικού μηνύματος στο Instagram, στο οποίο ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και στάθηκε ιδιαιτέρως στον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος τον βοήθησε να πάρει τη μεταγραφή στον Άρη.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Λευτέρη Μποχωρίδη:

«3.5 χρονια..

Σαν χθες άφηνα τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω στην Αθήνα για να ζήσω το όνειρό μου να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο!

Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και σίγουρα φεύγω γεμάτος εμπειρίες από αυτό το ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3.5 χρόνια..

Πρώτα τον πρόεδρο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα, μετά όλους τους προπονητές, όλο το σταφ που είχαμε αυτά τα χρόνια και κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου!

Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ και υπόσχομαι ότι παρότι φεύγω δεν θα ξεχάσω κανέναν!

Ευχαριστώ γενικότερα τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον κ Μάνο Παπαδόπουλο για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα αποχώρησής μου.

Και τέλος τον κόσμο γιατί την υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά τον περσινό 5ο τελικό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!

Φεύγω σα φίλος και πάω να κάνω αυτό που αγαπώ από μικρό παιδί..

Πάω να παίξω μπάσκετ»
!

 

 

3.5 χρονια.. Σαν χθες αφηνα τον Αρη και τη Θεσσαλονικη για να κατεβω στην Αθηνα για να ζησω το ονειρο μου να παιξω στο υψηλοτερο επιπεδο! Περασα ωραιες και δυσκολες στιγμες αλλα ετσι ειναι ο αθλητισμος και σιγουρα φευγω γεματος εμπειριες απο αυτο το ταξιδι!Θελω να ευχαριστησω ολους οσους συνεργαστηκα αυτα τα 3.5 χρονια.. Πρωτα τον προεδρο που με πιστεψε και με εφερε στην ομαδα μετα ολους τους προπονητες ολο το σταφ που ειχαμε αυτα τα χρονια και κυριως ολους τους συμπαιχτες μου! Εκανα πραγματικους φιλους εδω και υποσχομαι οτι παροτι φευγω δεν θα ξεχασω κανεναν! Ευχαριστω γενικοτερα τον Παναθηναικο και ιδιαιτερα τον κ Μανο Παπαδοπουλο για τον τροπο που χειριστηκε το θεμα αποχωρησης μου. Και τελος τον κοσμο γιατι την υποδοχη στο ΟΑΚΑ μετα τον περσινο 5ο τελικο ειναι κατι που δεν θα ξεχασω ποτε στη ζωη μου! Φευγω σα φιλος και παω να κανω αυτο που αγαπαω απο μικρο παιδι.. Παω να παιξω μπασκετ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Bochoridis (@lefbo7) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags